Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

H&M veikalos varēs nodot lietotus apģērbus

Zviedrijas apģērbu mazumtirdzniecības kompānijas Hennes and Mauritz (H&M) veikalos no nākamā gada februāra klientiem būs iespēja atnest lietotus apģērbus, saņemot atlaižu kuponus, informēja H&M pārstāve Tīna Mietinena.

Iespēja atnest lietotus apģērba gabalus uz H&M veikaliem pastāv visos 48 kompānijas noieta tirgos. Ar šo iniciatīvu H&M pūlas samazināt ietekmi uz vidi, kas rodas no apģērbu pilna dzīves cikla. Šī globālā iniciatīva ļaus H&M klientiem taupīt dabas resursus un samazināt ietekmi uz vidi, izvairoties no tekstila atkritumiem.

Mietinena uzsvēra, ka H&M veikalos tiks pieņemts jebkurš apģērba gabals no jebkura zīmola un jebkādā stāvoklī. Kā atlīdzību klienti saņems kuponu ar 15% atlaidi nākamās preces pirkumam par katru atnesto apģērbu somu. Viens atlaižu kupons derīgs vienam pirkumam.

Savāktās drēbes tiks nogādātas H&M partnerim, "I:Collect", kurš nodrošina infrastruktūru, kurā patērētāju produkti tiek atkārtoti pārstrādāti un saražoti jaunai lietošanai. Kā ziņots, šī gada 15.septembrī Rīgā, tirdzniecības centrā Galerija Centrs, atklāts pirmais H&M veikals. Otrs veikals tika atklāts tirdzniecības parkā Alfa 29.septembrī.

Pēc divu veikalu atvēršanas šoruden Rīgā Zviedrijas apģērbu mazumtirdzniecības kompānijas H&M ekspansija Latvijā turpināsies. Plānots, ka 2014.gada pavasarī tirdzniecības centrā "Spice" tiks atvērts trešais veikals Rīgā. Patlaban vēl kompānija komentārus par trešā veikala izveides izmaksām vai būvdarbu sākšanu nesniedz.

Kā ziņots, H&M daudzstāvu veikalu izveidei Rīgas tirdzniecības centros Alfa un Galerija Centrs investēti aptuveni pieci miljoni eiro (3,5 miljoni latu). H&M nodibinājusi Latvijas meitasuzņēmumu, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas "Lursoft" informācija. Uzņēmuma nosaukums ir SIA H&M Hennes&Mauritz. Tā daļas pilnībā pieder Zviedrijas H&M.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas