Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Iespējams pretendēt uz finansējumu sabiedriski nozīmīga mediju satura veidošanai

Līdz 5.martam iespējams pieteikties Mediju atbalsta fonda konkursā, pretendējot uz finansējumu sabiedriski nozīmīga satura veidošanai un nacionālās kultūrtelpas stiprināšanai latviešu valodā, aģentūra LETA uzzināja Sabiedrības integrācijas fondā (SIF).

Projektu pieteikumi tiek pieņemti Mediju atbalsta fonda konkursā "Atbalsts medijiem sabiedriski nozīmīga satura veidošanai un nacionālās kultūrtelpas stiprināšanai latviešu valodā", kurā pieejamais finansējums ir 742 659 eiro.

Konkursa mērķis ir atbalstīt medijus sabiedriski nozīmīga satura veidošanā un stiprināt nacionālo kultūrtelpu latviešu valodā, veicinot nekomerciālas, sabiedriski nozīmīgas žurnālistikas radīšanu medijos, tādējādi stiprinot Satversmē noteiktās vērtības, valstisko apziņu, latvisko kultūrtelpu, kritisko domāšanu, kā arī veicinot mediju atbildīgumu, ceļot kvalitāti un sekmējot sabiedrības saliedētību uz latviešu valodas pamata.

Mediju atbalsta fonda programmā šogad finansējums pieejams jau trešo gadu. Līdz šim - 2017. un 2018.gadā - atbalstīti 144 projekti, sabiedriski nozīmīga mediju satura veidošanā no valsts budžeta līdzekļiem ieguldot 2,3 miljonus eiro.

Konkursā atbalsts paredzēts projektiem deviņās kategorijās: Melu dekonstrukcija un medijpratība, Mediju kritika, Pētnieciskā un analītiskā žurnālistika, Mazākumtautības, Sabiedriski politisko un kultūras procesu analīze, Diasporas mediji, Latvijas mediji diasporai, Personas ar invaliditāti un Latviešu mūzika.

Projektus konkursam var pieteikt mediju satura veidotāji.

 

Top komentāri

Vai
V
iespēja skalot Latviešu smadzenes sorosbriselgenderistu pavadā lai iznīcinātu visu Latvisko, Nacionālo, Tradicionālo, Ģimenisko un Vēsturisko?
zvirbulēns
z
Debīlisms sit augstu vilni! Idioti! :(
VVZ
V
Kad Kandavas internātskolas bērni varēs pretendēt uz bezmaksas pusdienām un neglābjami onkoloģiski slimie bērni un valsts apmaksātu paliatīvo aprūpi- tad lai pretendē uz "sabiedriski nozīmīga medija" statusu un arī finansējumu! Nauda tiek bezmērķīgi notrallināta.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas