Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Iespējas tikt atpakaļ mazinās

Dānijas apgabaltiesa tomēr nolēmusi Latvijas pilsoni Kristīni Misāni izdot tiesāšanai Dienvidāfrikas Republikā (DĀR), kurā viņa apsūdzēta par sava bērna nolaupīšanu. Latvijas atbildīgās iestādes taisnojas, ka darījušas visu, kas ir to spēkos, tomēr Dānija Misāni DĀR, visticamāk, izdos jau šonedēļ – 20. februārī.

Top komentāri

ierēdnieciskā sodītkāre
i
Dānija 2 reizes piedāvāja izdot Misāni Latvijai. Latvijas prokuratūra atteicās, jo sods par sava bērna aizvešanu bez otra vecāka piekrišanu Latvijā esot tik sīks, ka Latvijas prokuratūrai neesot nekādas intereses izprasīt Misāni. Prokurors Kalniņš vai nu neizvērtēja visus citus apstākļus, tostarp to, kā atteikuma gadījumā rīkosies Dānija, kas notiks ar M., ja Dānija to izdos DA, vai arī izvērtēja un augstpātīgā manierē nolēma: aizbēga no vīra, lai tad arī saņem, ko pelnījusi. Bet formālo iemeslu neizprasīšanai atrast jau nav grūti.
Interpols
I
Jautājums: ja jau Dānija aizturēja Misāni, pamatojoties uz Interpola orderi, kāpēc gan Latvijas talantīgās un juridiski advancētās tiesībsargājošās iestādes to lidostā neizdarīja un nenodeva lietu izmeklēt Latvijas policijā/prokuratūrā/tiesā????
kaza
k
Neesmu līdz šim dzirdējusi un lasījusi par līdzvērtīgu atbalstu jūrniekiem, žurnālistiem, karavīriem, kuri nonākuši citu valstu gūstā. Pie sevis nodomāju tieši tāpat kā šeit viens otrs ir izteicies un saņēmis pārmetumus par viedokli, ka neviens šo sievieti ar varu nespieda gulties zem šī DĀR pilsoņa. Protams, žēl ir šo māti, taču kur pašai bija prāts? Pagale viena nedeg....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas