Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Interešu konfliktu nesaskata

Konkursā uz Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padomes priekšsēdētāja amatu izvēlēta bankas Citadele valdes locekle Santa Purgaile, par kuras tālāku virzīšanu apstiprināšanai Saeimā jau 24. septembrī varētu lemt valdība. Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis, kurš vadīja FKTK priekšsēdētāja pretendentu atlases un atbilstības izvērtēšanas komisiju, žurnālistiem ceturtdien norādīja, ka Purgailes atbilstība amatam tika rūpīgi vērtēta, un viņa būtībā bijusi līdere visās konkursa kārtās. Komisija arī analizējusi iespējamo interešu konfliktu saistībā ar viņas līdzšinējo darbu bankā Citadele, taču iespējamu interešu konfliktu komisija nav saskatījusi. Savukārt pati Purgaile norādīja, ka apstiprināšanas gadījumā FKTK vadītājas amatā atturēšoties pieņemt jebkādus lēmumus, kas attiektos uz viņas pašreizējo darba vietu – banku Citadele.

Top komentāri

Pareizaisvirsraksts
P
Pirmkārt - mums ir pilnīgi jāatsakās no murgainajām pretenzijām uz līdzību ar "Šveici", jo mums nekad neviens neļaus darīt to, ko dara "lielie puiši"!
Labais
L
INTREŠU KONFLIKTUS NESASKATA,JO NEGRIB TOS REDZĒT!TAS TRAUCĒS ĪSTENOT SAVAS NELIKUMĪGĀS DARBĪBAS!
Ludis
L
Nu, ja FKTK attiecībā uz Citadeli ir pieņēmusi kādus lēmumus, kamēr viņa tur ir bijusi valdes locekle, man gan sanāk interešu konflikts
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas