Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Izsludina konkursu uz lidostas Rīga valdes priekšsēdētāja amatu

Starptautiskās lidosta Rīga padome piektdien izsludinājusi konkursu uz vakanto lidostas valdes priekšsēdētāja amatu, portālu Diena.lv informēja lidostas Rīga pārstāve Laura Karnīte.

No pretendentiem tiek prasīta akadēmiskā augstākā izglītība vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība finansēs, ekonomikā, vadībzinībās, tiesību zinātnē vai inženierzinātnēs, vismaz triju gadu profesionālā darba pieredze vadošā amatā, vēlams aviācijas vai transporta jomā vai lielas valsts, pašvaldību vai privātas kapitālsabiedrības vadībā vai finanšu vai ekonomikas vadībā, organizācijas vai iestādes stratēģiskajā un/vai operatīvajā vadībā, kompetence un pieredze uzņēmuma stratēģiskās attīstības vadības jautājumos, stratēģiskās plānošanas prasme, starptautiskas sadarbības pieredze un citas prasmes.

Konkursa pretendentiem lidostas Padomei jāiesniedz motivēts pieteikums, dzīvesgājuma un profesionālās pieredzes apraksts, augstāko izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī pretendenta sagatavots attīstības redzējums par Starptautiskā lidosta Rīga darbību un attīstības perspektīvām, sniedzot ieskatu lidostas svarīgākajās prioritātēs un priekšlikumus to īstenošanai.

Pieteikumi jāiesniedz līdz šā gada 17.februārim. Tos vērtēs īpaši izveidota Nominācijas komisija.

Jau vēstīts, ka vien pēc pāris mēnešu darba janvāra vidū no amata atkāpās lidostas Rīga valdes priekšsēdētājs Armands Jurjevs. Valde viņa vadībā darbu sāka pērn oktobra beigās.

Pārējie lidostas valdes locekļi turpina pildīt pienākumus, nodrošinot lidostas Rīga darbības nepārtrauktību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas