Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Izsludināts konkurss uz Vakcinācijas projekta biroja vakancēm

Veselības ministrija (VM) izsludinājusi konkursu uz piecām Vakcinācijas projekta biroja vakancēm. Biroja darbības nodrošināšanai tiek meklēti – vakcinācijas projekta vadītājs, komunikācijas koordinators, informāciju tehnoloģiju koordinators, vakcinācijas procesa koordinators un loģistikas koordinators. Pieteikties vakancēm iespējams līdz šā gada 19.janvārim, portālu Diena.lv informēja VM.

Kandidātiem nepieciešama teicama reputācija, atbilstoša augstākā akadēmiskā vai profesionālā izglītība, atbilstoša profesionālā pieredze nacionāla mēroga pārnozaru projektos, pieredze stratēģiskā plānošanā, zināšanas par valsts pārvaldes darbības pamatprincipiem, kā arī vēlamas zināšanas par veselības aprūpes sistēmu Latvijā.

VM piedāvā unikālu profesionālo pieredzi - iesaistīties valstiski nozīmīga projekta vadīšanā un pieņemt sabiedrībai būtiskus lēmumus veselības sektora jomā. Mēnešalga no 3500 – 4900 eiro.

Plašāka informācija par vakancēm un kandidātiem izvirzītajām prasībām iespējams aplūkot Veselības ministrijas mājas lapā.

Pretendenti tiek aicināti pieteikties līdz šā gada 19.janvārim, plkst 15:00, norādod amatu vai amatus, uz kuriem piesakās un nosūtot motivētu pieteikumu (iekļaujot informāciju, kas apliecina izglītības, pieredzes un prasmju esamību, atbilstību amatam), dzīvesgaitas aprakstu (CV), rekomendācijas (pēc iespējas) un augstāko izglītību apliecinošu dokumenta kopijas elektroniski (parakstītus ar drošu elektronisko parakstu vai parakstītiem rakstveidā un ieskenētiem) uz e-pasta adresi - [email protected] ar norādi “Pieteikums VM izsludinātājam Vakcinācijas projekta biroja konkursam”. Tālrunis informācijai: 67876017.

Jau vēstīts, ka valdība 14. janvārī apstiprināja veselības ministra Daniela Pavļuta ieceri vakcinācijas procesu organizēt kā nacionāla mēroga projektu ar augstākā līmeņa pārvaldību un projekta koordināciju, paredzot veidot vakcinācijas projekta uzraudzības padomi un projekta vadības biroju.

Vakcinācijas pret Covid-19 pārvaldības mehānisms paredz projekta vadību vairākos līmeņos.

Vakcinācijas projekta birojs darbosies veselības nozares mērogā ar projekta vadītāju, vakcinācijas procesa koordinatoru, komunikācijas koordinatoru ar komunikācijas speciālistiem, informācijas tehnoloģiju koordinatoru, loģistikas koordinatoru un citiem speciālistiem, piemēram, datu analītiķi utml. Vakcinācijas projekta birojs ir tieši pakļauts veselības ministram un nodrošinās saikni starp Krīzes vadības padomi, Krīzes vadības koordinācijas grupu Covid-19 izplatības ierobežošanai un Veselības ministrijas izveidotajām darba grupām vakcinācijas projekta ieviešanai.

Savukārt, politiskā līmenī vadību veiks Ministru prezidenta vadīta Krīzes vadības padomes apakšgrupa. Atbildīgo nozaru ministriju līmenī vakcinācijas procesa uzraudzību veiks Krīzes vadības koordinācijas grupas Covid-19 izplatības ierobežošanai ietvaros izveidota apakšgrupa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas