Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Izsola četrus Latvijas Krājbankai piederošus nekustamos īpašumus par 33 900 latiem

Pirmdien izsolēs pārdoti četri likvidējamajai AS _Latvijas Krājbanka piederoši nekustamie īpašumi par 33 900 latiem, informēja bankas administratora SIA KPMG Baltics _pārstāvis Oskars Fīrmanis.

Pirmdien izsolē tika pārdots nekustamais īpašums Gulbenes novada Daukstu pagasta Upesmalās - divi zemesgabali ar kopējo platību 24 hektāri un uz tiem esoša dzīvojamā ēka, un 11 saimniecības ēkas. Nekustamā īpašuma sākumcena bija 11 000 latu.

Tāpat pirmdien pārdots arī nekustamais īpašums Gulbenes novada Litenes pagasta Akmeņkalnos, šajā izsolē tika piedāvāts zemesgabals ar kopējo platību 13,7 hektāri. Nekustamā īpašuma sākumcena bija 5700 latu.

Tāpat šodien pārdots nekustamais īpašums Jelgavā, Lāču ielā 7, šajā izsolē tika piedāvāts zemesgabals ar kopējo platību 595 kvadrātmetri un uz tā esoša dzīvojamā māja. Nekustamā īpašuma sākumcena bija 4900 latu.

Tāpat pārdots nekustamais īpašums Jelgavā, Katoļu ielā 15-44, šajā izsolē tika piedāvāts dzīvoklis ar kopējo platību 29,3 kvadrātmetri un kopīpašuma domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas un zemesgabala. Nekustamā īpašuma sākumcena bija 4900 latu.

Šodien paredzētās divu citu īpašumu izsoles nenotika.

Netika pārdots nekustamais īpašums Gulbenes novada Litenes pagasta Jaunancuļos - divi zemesgabali ar kopējo platību 21,5 hektāri un uz tiem esošā dzīvojamā ēka un piecas palīgēkas. Nekustamā īpašuma sākumcena bija 34 000 latu.

Tāpat šodien netika pārdots nekustamais īpašums Jelgavā, Putnu ielā 6 - zemesgabals ar kopējo platību 1180 kvadrātmetri un uz tā esoša jaunbūve. Nekustamā īpašuma sākumcena bija 18 900 latu, augstākā nosolītā cena ir apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Kā ziņots, Rīgas apgabaltiesa 2012.gada maijā nolēma sākt Krājbankas bankrotu. Bankrotu lūdza sākt Krājbankas administrators - revīzijas kompānija KPMG Baltics -, kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas