Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Izveseļojušies vairāk nekā 70% Covid-19 pacientu; četri jauni gadījumi

No Covid-19 izveseļojušies vairāk nekā 70% pacientu jeb 741 inficētais no kopumā 1053, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotie dati.

Tikmēr pēdējā diennaktī veikti 1828 Covid-19 testi un reģistrēti četri jauni sasirgušie.

Savukārt līdz šim kopumā Latvijā veikti 101 598 Covid-19 izmeklējumi. 22 Covid-19 pacienti miruši.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā stacionēti jeb ievietoti slimnīcās divi pacienti ar Covid-19, kamēr kopumā stacionāros ārstējas 25 pacienti - 23 ar vidēji smagu, bet divi pacienti ar smagu slimības gaitu.

Līdz šim no stacionāra izrakstīti 143 Covid-19 pacienti.

 

 

 

 

Top komentāri

ta nu gan
t
Vai nevar uzrakstīt, kur, kādā veidā mums rodas jauni gadījumi?
Grieta
G
Latvija valda milziga nabadziba, bezceriba, posts, bet politiki so bada un nabadziba nomocito latviesu tautu terorize un santaze ar so C-19, cik ilgi ta vel turpinasies? 40% Latvijas iedzivotaju dzivo totala nabadziba ar niecigajam 400€/ menesi vergu algam, pensijam, bet Latvijas stulbi prezi, ministri, ieredni, diplomati, militaristi......bezjedzigi notriec tautas sastradato naudu. 2008 gada krize valdosais rezims apzaga Latvijas prenionarus, stradniekus, pedagogus, med darbiniekus...., saja krize ir jasamazina algas, darbinieku skaits augsejos eselonos, tacu, soreiz deputati, ministri, ieredni ir izlemusi teret milijardus, lai pasiem nebutu jasamazina vinu nesamerigas algas, privlegijas par 50-70%, lai nebutu sasamazina si milziga, nejedziga ierednu armija... Kapec bijusiajiem prezidentiem tiek tereti milzigi valsts lidzekli, veciem, nevajadzigiem kretiniem Rumpim, Vikenei, Zatlerim, Berzinam, Vejonim, lai so naudu, resursus novirzitu gimenem, berniem, kuri dzivo nabadziba, pusbad
Edvins Eglitis
Klust arvien skaidraki, valdosa koalicija izmanto Sars Cov-2 ka bioterroru instrumentu. Burtiski pec varda "bioterrora" definicijas. Sars Cov-2 "apkarosanas varda" neesosa "krize" kura it kaa... apdraud visu sabiedribu, valsti un cilveci tiek izmantots lai pienemt lemumus kuri jebkuraa cita gadijuma but galigi nepienemami. Sakuma valsts apgaismotie teica ka E-Saeima bus izmantota arkartes situacijas. Tagad izradas valdibas valdosa klike velas E-Saeimi izmantot ikdiena. Ir skaidrs Vienotibas lojalistu bande MK turpinas arkartes stavokli ad infinitum lai istenot savu viziju, savu programu sabiedribai. Kapec Referendums nav piedavats sabiedribai E-Saeimas u.c. jautajuma ? Esam liecinieki un lidzdalibnieki (ar savu klusesanu) Latvijas valdibas Apversumam. bonafide coup d'etat.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas