Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Jēkabpilī vairākkārt sodīts laupītājs nozog taksometru un saņem vadītāju par ķīlnieci

Ceturtdienas vakarā Jēkabpilī kāds vairākkārt sodīts noziedznieks nozadzis taksometru tā vadītājai, piedraudot ar nazi, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā (VP).

Jēkabpilī, Aldaunas ielā, ceturtdienas vakarā vairākkārt sodīts noziedznieks, ar nazi piedraudot 1982.gadā dzimušai taksometra vadītājai, nolaupīja viņas Opel Zafira markas taksometru.

Laupītājs iepriekš bija izsaucis taksometru pa tālruni un aptuveni divas stundas viņš tika vizināts pa Jēkabpili, dažādām adresēm. Tad laupītājs piedraudot ar nazi, atņēma taksometra vadītājai atslēgas un lika apsēsties blakussēdētāja krēslā, laupītājam uzsākot kustību ar automašīnu, taksometra vadītāja no braucošas automašīnas paguva izlēkt.

Laupītājs – Jēkabpils pilsētas iedzīvotājs, dzimušais 1980.gadā vairākkārtīgi ir nonācis policijas redzeslokā. Agrāk sešas reizes tiesāts, no ieslodzījuma vietas atbrīvots šogad janvāra mēnesī. Iepriekšējās reizes tiesāts par zādzību, laupīšanu, smagu miesas bojājumu nodarīšanu un nelikumīgām darbībām ar narkotiskajām vielām.

Naktī uz piektdienu laupītājs tika aizturēts Ilūkstes novada teritorijā, kur bija avarējis ar nolaupīto mašīnu. Pašreiz laupītājs ir ievietots VP Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa policijas izolatorā. Uzsākts kriminālprocess par laupīšanu, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīts vai aizturētais vīrietis nav saistīts citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas