Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 21. jūnijs
Monvīds, Egita, Emīls

Jūnija pirmās nedēļas izskaņā gaisa temperatūra Latvijā pakāpeniski pazemināsies

Jūnija pirmās darba nedēļas izskaņā gaisa temperatūra Latvijā pakāpeniski pazemināsies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Centrā norāda, ka nedēļas pirmās dienas vēl būs siltas un izveidosies pa kādam negaisa mākonim, taču, tuvojoties nedēļas izskaņai, gaisa temperatūra pakāpeniski pazemināsies. Nedēļas otrajā pusē ciklonu ietekmē plašākā teritorijā gaidāms lietus, pastiprināsies arī vējš.

Jūnija pirmā nedēļa sāksies ar siltu laiku, debesīs būs mainīgs mākoņu daudzums un vietām, galvenokārt valsts centrālajos un austrumu rajonos, gaidāms lietus un pērkona negaiss. 

Pirmdien, 3.jūnijā, negaisa laikā lokāli ir iespējamas stiprākas lietusgāzes, kā arī krasas vēja brāzmas un krusa. Ņemot vērā, ka vējš kopumā būs lēns, atsevišķos reģionos nakts un rīta stundās veidosies migla. Naktī uz pirmdienu gaiss atdzisīs līdz +12…+17 grādiem, diennakts gaišajās stundās iesils līdz +21…+26 grādiem, taču piekrastē gaisa temperatūra būs nedaudz zemāka.

Arī otrdien, 4.jūnijā, un trešdien, 5.jūnijā, laika apstākļi būs līdzīgi - vietām Latvijas austrumu daļā gaidāms lietus, pastāv arī neliels negaisa risks. Pūšot lēnam vējam nakts un rīta stundas vietām sabiezēs migla. Naktīs gaisa temperatūra pazemināsies līdz +10…+16 grādiem, bet dienā Latvijas lielākajā daļā būs vasarīgi silts.

Nedēļas otrajā pusē laika apstākļus vairāk noteiks cikloni, turklāt Latvijas teritorijā ieplūdīs vēsāka gaisa masa. Plašākā teritorijā gaidāms lietus, pastiprināsies vējš. Naktīs gaiss atdzisīs līdz +8…+13 grādiem, bet diennakts gaišajās stundās nebūs siltāks par +20…+23 grādiem, taču jāņem vērā, ka vēja dēļ pēc sajūtām šķitīs, ka temperatūra ir vēl nedaudz zemāka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas