Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Jūrmala bez debatēm tiek pie izpilddirektora

Jūrmalas domes sēdē bez debatēm no amata atbrīvoja līdzšinējo domes izpilddirektoru Valdi Vītoliņu, kurš jau vairākus mēnešus slimo. Viņa vietā, kā jau bija gaidāms, apstiprināja līdzšinējo izpilddirektora pienākumu izpildītāju Vilmāru Freimani, kurš amatā stāsies 4.augustā.

Kopš 2004.gada V.Freimanis strādā domē, bijis Pilsētsaimniecības un būvniecības pārvaldes Pilsētsaimniecības nodaļas vadītājs. Viņš arī kandidēja Jūrmalas domes vēlēšanās no partijas Jaunais laiks, taču netika ievēlēts.

Domes deputāti arī apstiprināja vairāku pilsētas domes nodaļu vadītājus, kuri pašvaldībā gan strādā jau ilgus gadus, taču kopš struktūrvienību reorganizācijas pagājušajā gadā bija nevis nodaļu vadītāji, bet to pienākumu izpildītāji. Tomēr vairākām nodaļām vadītājus neapstiprināja.

Izglītības nodaļas un Iepirkumu biroja iepriekšējie vadītāji joprojām ir slimības atvaļinājumā, tāpēc viņu vietā jaunus vadītājus apstiprināt nevar. Savukārt Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas p.i. Inesi Auniņu un Ekonomikas un attīstības nodaļas vadītājas p.i. Ligitu Maziņu amatos neapstiprināja, jo viņas tos ieņemot pārāk īsu brīdi un «acīmredzot sevi jāpierāda».

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas