Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Jūrmalas un Saulkrastu virzienā pēcpusdienā iespējama palēnināta satiksme

Jūrmalas un Saulkrastu virzienā piektdienas pēcpusdienā iespējama palēnināta satiksme, savukārt rīta stundās ar papildu laiku ceļa jārēķinās, braucot no Jelgavas uz Rīgu, brīdina Latvijas valsts ceļi (LVC).

LVC uzsver, ka valsts autoceļu tīklā gandrīz 40 posmos turpinās būvdarbu sezona, piemēram, ir atsākušies būvdarbi uz autoceļa Balvi-Viļaka Viļakā un uz autoceļa Vecpiebalga-Madona pie Vecpiebalgas. Savukārt uz autoceļa Ventspils-Kuldīga, posmā no Ventspils līdz pagriezienam uz Zirām, ir astoņi luksoforu posmi, kuru izbraukšanai nepieciešama pusotra stunda.

10 tonnu transporta masas ierobežojums remontdarbu laikā ir noteikti uz tilta pār Tumšupi uz autoceļa Ropaži-Raunas un uz tilta pār Lobi uz autoceļa Cebēni-Lēdmane.

Lielākie satiksmes ierobežojumi ceļu remontdarbu dēļ uz galvenajiem autoceļiem ir uz Jelgavas šosejas, posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu, kur ir slēgta brauktuve virzienā no Jelgavas uz Rīgu. Satiksme abos virzienos tiek organizēta pa otru brauktuvi pa vienai joslai katrā virzienā, daudzviet liegti kreisie pagriezieni.

Uz Jūrmalas šosejas satiksmei ir slēgta nobrauktuve no Rīgas apvedceļa virzienā uz Jūrmalu un nobrauktuve uz Jūrmalas šosejas virzienā no Rīgas uz Babīti/Imantu. Babītes iedzīvotājiem izbraukšanai un iebraukšanai Babītē jāizmanto Rožu iela, uz Jūrmalas šosejas un Rīgas apvedceļa izveidotas apgriešanās vietas.

Uz Vidzemes šosejas remontdarbi notiek posmā no Garkalnes līdz Sēnītei. Pie Vangažiem Rīgas virzienā satiksme tiek organizēta pa vienu joslu ar ātruma ierobežojumu 30 km/h, citur remontposmā - 70 km/h. Satiksmei ir slēgts Sēnītes rotācijas aplis un uz šosejas ir izveidotas apgriešanās vietas. Lai nokļūtu Valmierā, braucot no Rīgas, ir jāizmanto nogriešanās vieta Valmieras virzienā pirms rotācijas apļa.

Uz Liepājas šosejas Saldus pilsētas teritorijā divos posmos satiksmi regulē luksofori un ir noteikts ātruma ierobežojums.

 

Top komentāri

Mazais peldētājs
M
Es jau nodomāju, ka atklātās peldsezonas dēļ.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas