"Maizes tirgus patlaban mainās – krītas tradicionālo maizes veidu pārdošanas apjomi, piemēram, baltmaizei, saldskābmaizei, savukārt, maizes ar piedevām vai tostermaizes un porciju maizes pērk vairāk," stāsta Fazer Bakery Baltic komunikācijas direktore Baiba Gulbe. Aug lielveikalu ceptuvēs ceptās maizes pārdošanas apjomi, taču šī tendence nav tikai Latvijā, bet arī citos tirgos, viņa skaidro. Aizvien vairāk cilvēku izvēlas maizes ar dažādām sēklām vai arī skatās, lai tajās nebūtu papildu pārtikas piedevu jeb dažādas E vielas. Uzņēmums maizi tirgo arī Lietuvā un Igaunijā, jo eksportēt šo produktu ir grūti, tam jābūt svaigam; vest uz attālākām valstīm maizi iespējams tikai sasaldētā veidā. Galerijā augstāk skaties, kā SIA Fazer Latvija tiek ražota baltmaize!
Kā ražo vietējie: Baltmaize un kviešu maize uzņēmumā Fazer Latvia
Portāls_ Diena.lv saviem lasītājiem piedāvā ielūkoties 13 Latvijas pārtikas ražošanas uzņēmumos, kas savai produkcijai ieguvuši Bordo karotītes kvalitātes zīmi. Šoreiz iespēja uzzināt, kā uzņēmumā SIA Fazer Latvija_ tiek ražota baltmaize._Fazer Latvija _patlaban ražo aptuveni 40 maizes veidu.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.