Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kaimiņš atveseļojies no Covid-19

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš pēc inficēšanās ar jauno koronavīrusu mājās karantīnā pavadījis 34 dienas, līdz beidzot viņa testi uz slimību bijuši negatīvi, sociālajos tīklos paziņojis pats deputāts.

Kaimiņš norādījis, ka viņš ir iekļauts arī eksperimentālajā programmā, kas monitorē asinīs atrodamās antivielas ar mērķi radīt vakcīnu. 

"Tiekamies valdības koridoros un ielās, ievērojot noteikto distanci, protams," izteicies Kaimiņš, pēc kura inficēšanās ar Covid-19 pašizolācijā nācās doties visiem Saeimas deputātiem un lielai daļai valdības, līdz ar to šo institūciju sēdes sāka notikt attālināti.

Tikmēr Latvijas Darba devēju konfederācijas eksperts un statistikas datu entuziasts Jānis Hermanis ir apkopojis datus par Covid-19 reģistrēto gadījumu skaitu Latvijā dalījumā pēc laika kopš pozitīvā testa. Viņa sociālajos tīklos izvietotā informācija liecina, ka līdz vakardienai no reģistrētajām Covid-19 saslimšanām 28% gadījumu bija pagājušas vairāk nekā 30 dienas kopš pozitīvā testa, 20% - 25 līdz 29 dienas, 17% - 20 līdz 24 dienas, 10% - 15 līdz 19 dienas, ap 9% - 10 līdz 14 dienas.

Jau ziņots, ka Kaimiņš par saslimšanu ar Covid-19 sociālajos tīklos paziņoja 21.martā. Tolaik viņš norādīja, ka no 17.marta saistībā ar sliktu pašsajūtu ir pašizolējies. "Es atvainojos visiem, ar kuriem tikos 15. un 16.martā, un aicinu un lūdzu viņus pārbaudīties!" rakstīja deputāts.

Pēc Kaimiņa saslimšanas ar Covid-19, Slimību profilakses un kontroles cents izmeklēja visus parlamentāriešus un citus parlamenta darbiniekus, ministrus, taču nevienam tests nebija pozitīvs.

Top komentāri

priecāties vai bēdāties?
p
Nesaprotu vai man par to jāpriecājas vai jābēdājas? Cilvēcība it kā prasa, ka jāpriecājas par katru, kurš ir izveseļojies. Bet tas, ko viņš nodara katru reizi ievelkot politikā aprobežotus diletantus ...
Martuss Sābrs
M
Paņēma pulka ilgāku laiku kā atveseļošanās no transmisīvas slimības.
bet
b
Kad no alkoholisma atveseļosies?!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas