Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Kariņš ir gatavs virzīt Indriksoni ekonomikas ministres amatā

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) ir gatavs virzīt Ekonomikas ministrijas parlamentāro sekretāri Ilzi Indriksoni (NA) ekonomikas ministres amatā apstiprināšanai Saeimā, aģentūru LETA informēja premjera birojā.

Kariņš un Indriksone ceturtdien tikušies, lai pārrunātu svarīgākos darbus nozarē un galvenās prioritātes Ekonomikas ministrijā.

Reizē Ministru prezidents arī aicina "Attīstībai/Par!" izvirzīt kandidātu uz iekšlietu ministra amatu, lai pēc iespējas ātrāk valdība varētu strādāt pilnā sastāvā.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā valdošajā koalīcijā ietilpstošā Nacionālā apvienība (NA) pieprasīja nu jau bijušās iekšlietu ministres Marijas Golubevas (AP) demisiju saistībā ar policijas darbu Uzvaras parkā nedēļas sākumā. NA draudēja, ka gadījumā, ja Golubeva paliks amatā, NA ministri pametīs valdību.

Golubeva šonedēļ paziņoja, ka ir zaudējusi premjera uzticību, tāpēc pati atkāpjas no amata. Savukārt Ministru prezidents Kariņš NA veiktā "šantāžas mēģinājuma" dēļ pieprasīja amatu atstāt arī ekonomikas ministram Vitenbergam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas