Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Klaipēdas šosejas posmā konstatēts brāķis

Klaipēdas šosejas (A11) posmā starp Liepāju un Nīcu šomēnes tika pabeigti remontdarbi, kas uzsākti pavasarī. Tomēr ne visā posmā ir uzklāta asfalta virskārta, jo trīs kilometru posmā ir konstatēts brāķis, portālu Diena.lv informēja VAS Latvijas Valsts ceļi.

No Liepājas robežas līdz Grīnvaldciemam (10,4.-13. kilometram) pastiprināti veidojās rises, kuru iemesls, iespējams, ir asfalta apakšējos slāņos, tādēļ nolemts pagaidām asfalta virskārtu neuzklāt. Šajā posmā pagaidām paliks asfalta saistes kārta, līdz nākamajam gadam tiks veikts monitorings.

Pagaidām visā atjaunotajā ceļa posmā saglabāts maksimālā ātruma ierobežojums 70 km/h. Pēc seguma virskārtas izbūves ceļu klājošā bitumena saistviela veido neredzamu plēvīti, kas var būt slidena. Ir nepieciešams laiks, lai ar automašīnu riepām šo plēvīti nodeldētu. Ātruma ierobežojums tiks noņemts tad, kad saķeres mērījums šajā posmā atbildīs normai.

Jau ziņots, ka no Liepājas robežas līdz Nīcai veikta ceļa seguma atjaunošana: asfalta seguma izlīdzinošā frēzēšana, uzklāta asfalta saistes kārta un virskārta. Atjaunots arī tilts pār Toseles upi un 21 sabiedriskā transporta pieturvieta. Uzklāts horizontālais marķējums.

Būvdarbus veica SIA CTB, līgumcena ir 3,5 miljoni eiro. Būvdarbi veikti par valsts budžeta finansējumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas