Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

KM: Bijām nepatīkami pārsteigti par Dziesmu svētku ielūgumiem deputātiem

Mūsu priekšlikums bija rezervēt biļetes deputātiem, bet ar domu, lai viņi tās izpērk paši par savu naudu vai vēl labāk par ziedojumiem, lai ieņēmumi par biļetēm būtu vēl lielāki, portālam Diena.lv stāstīja Kultūras ministrijas parlamentārā sekretāre Inese Laizāne."Mēs nekādā gadījumā neuzskatījām par labu domu dot ielūgumus visiem Saeimas deputātiem.

Uzskatām, ka ielūgumi būtu jādod tikai valsts augstākajām amatpersonām un ārvalstu diplomātiskajam korpusam. Taču tā lēma Dziesmu svētku padome. Arī mums tas bija nepatīkams pārsteigums," stāstīja I.Laizāne.Jau ziņots, ka 12% no visām Dziesmu un deju svētku biļetēm ir ielūgumi, kas tiek piešķirti valsts augstākajām amatpersonām, ārvalstu diplomātiskajam korpusam, Saeimas deputātiem, ministriem, ministriju valsts sekretāriem un parlamentārajiem sekretāriem.

Tāpat jau ziņots, ka līdz 7. aprīļa plkst. 15 uz Dziesmu un deju svētkiem bija iegādātas 45 656 biļetes, telefoniski rezervētas 5996 biļetes, kas kopā sastāda 87% no kopējā biļešu skaita, kas ir pieejamas publiskā tirdzniecībā, informēja Dziesmu un deju svētku preses sekretāre Inga Vasiļjeva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas