Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

KNAB budžets nākamgad teju dubultosies

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) nākamā gada budžets sasniegs 11,9 miljonu eiro, kas būs par 5,7 miljoniem eiro vairāk nekā gadu iepriekš, liecina piektdien valdībā apstiprinātais budžeta plāns.

KNAB budžets piedzīvos būtisku pieaugumu saistībā ar ieceri strauji kāpināt valsts finansējumu politiskajām partijām - šiem mērķiem kopumā birojs plāno tērēt piecus miljonus eiro.

Starp pārējām biroja nākamā gada budžeta prioritātēm ir ēkas Citadeles ielā 1 apsardzes uzlabošana, jaunu automobiļu pilna servisa nomas nodrošināšana, elektronisko datu ievades sistēmas papildfunkcionalitātes izveide, pratināšanas telpu aprīkošana ar audio un video tehniku un KNAB analītiskās kapacitātes stiprināšana.

KNAB galvenie pasākumi 2020.gadā būs stiprināt biroja kapacitāti, uzlabojot izmeklēšanas, operatīvās darbības un analītiskās spējas, novēršot un apkarojot koruptīvus noziedzīgus nodarījumus.

Tāpat birojs turpināšot virzību uz biroja tēla uzlabošanu ar mērķi panākt sabiedrības atbalstu un uzticēšanos KNAB darbībai.

KNAB arī turpinās virzību uz nepieciešamo pasākumu izstrādi un ieviešanu, lai pārorientētu valsts amatpersonu interešu konflikta novēršanu un valsts amatpersonām noteikto ierobežojumu un aizliegumu kontroli no ārējās kontroles uz institūcijas iekšējo kontroli.

 

Top komentāri

Seska Smaka
S
Labais!Tad jau divreiz vairāk varēs nokratīt!
Rems
R
Tas labi ka dubultosies: Tagad atliek gaidīt ka dubultosies KNAB iesēdinātie blatmaņi. Bet, ja tā nebūs-tad ko darīt ar Knab?
Tenis
T
Si idiotu, korumpantu, santazistu, intrigantu kantoris KNAB ir nekavejoties jalikvide, jo tas tika izveidots pec ASV un ES paveles un veca, zagliga kuce Vikene ka iztapiga kuce to paveleja izveidot, lai caur so kantori varetu piesegt prezidentu, ministru, deputatu, diplomatu, ierednu noziegumus, kas ari veiksmigi tiek darits. Ir jaatjauno pe DP departaments Ekanomisko noziegumu apkarosanai un tikai tad bus logiska darbiba cina pret visa veida noziegumiem Latvja. KNAB ir ka pustoss smirdigs augonis uz vesalas miesas. Tikai visi izliekas ka neredz so pustoso augoni un nejut pretigo smaku pa visu Latviju....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas