Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Kopš nedēļas sākuma daudzviet sniega sega sarukusi par vairākiem centimetriem

Kopš nedēļas sākuma, kad Alūksnē bija izveidojusies šoziem biezākā sniega sega, daudzviet tā tagad jau sarukusi par vairākiem centimetriem. 

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija liecina, ka Alūksnes novērojumu stacijā sniega sega samazinājusies par pieciem centimetriem un patlaban tur zemi klāj 56 centimetrus dziļa sniega sega. 

Zosēnu novērojumu stacijā sniega sega sarukusi par četriem centimetriem un tur zemi klāj 44 centimetrus dziļš sniegs, Skrīveros sniegs sarucis par trīs centimetriem un tur ir 28 centimetrus bieza sniega sega, bet Priekuļos tā samazinājusies par pieciem centimetriem un tur ir 26 centimetrus dziļš sniegs. 

Daugavpils novērojumu stacijā ir 25 centimetrus dziļa sniega sega, Ainažos - 24 centimetrus, Stendē un Saldū - 17 centimetrus, Rīgā un Bauskā - 15 centimetrus, bet Kolkā un Dobelē zemi klāj desmit centimetrus dziļa sniega sega. 

Sniegs tikpat kā nokusis Kurzemē jūras piekrastē. 

Kā prognozē sinoptiķi, šodien saule mīsies ar mākoņiem un ievērojami nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs dienvidu, dienvidrietumu vējš, kas pakāpeniski iegriezīsies no rietumu puses un piekrastē brāzmās saglabāsies līdz 13 metriem sekundē, bet gaisa temperatūra dienas laikā paaugstināsies līdz plus 4, plus 9 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas