Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Krāslavā aizturēts telefonkrāpnieku grupējums no Lietuvas

Piecas personas uz aizdomu pamata par krāpšanu, zvanot cietušajam pa telefonu no Lietuvas mobilo sakaru operatora, aizturējusi Latgales reģionālā policijas pārvalde. Visi aizturētie ir Lietuvas pilsoņi.

Kriminālpolicijas darbinieki krāpniekus aizturēja 13.aprīlī Krāslavā. Krāpnieki cilvēkus apkrāpuši, zvanot cietušajam pa telefonu no Lietuvas mobilo sakaru operatora un paziņojot, ka viņu radinieks iekļuvis nepatikšanās - ceļu satiksmes negadījumā vai izdarījis kādu prettiesisku darbību. Lai izvairītos no soda, vainīgā radiniekiem esot nepieciešams samaksāt noteiktu naudas summu policijas darbiniekam. Pēc cietušā piekrišanas sniegt nepieciešamo summu, pie viņa nāca vīrietis, kurš uzdevās par policijas darbinieku, un saņēma naudu.

Visi aizturētie – divas sievietes un trīs vīrieši - ir Lietuvas Republikas pilsoņi. Aizturēšanas brīdī viņi bija narkotisko vielu ietekmē, turklāt pie viņiem tika atrastas arī dažādas narkotiskas vielas.

Šā grupējuma dalībnieki tiek turēti aizdomās par divām krāpšanām Daugavpilī. Sākts kriminālprocess. Kopumā izkrāpti 800 eiro un 3200 latu.

Policija lūdz iedzīvotājus atsaukties, ja viņiem ir zināmas attēlos redzamās personas, ja tās veikušas vai mēģinājušas veikt krāpnieciskas darbības, zvanot Valsts policijai pa tālruņiem 65403328, 65403302, 02.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas