Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kukuļņemšanā vainotais ārsts atlaists no darba slimnīcā

Jelgavas slimnīca ir atlaidusi no darba Vladimiru Karvecu, kuru telekompānija LNT ar slēpto kameru pieķēra pieņemot no kādas pacientes tuvinieka naudu, raksta avīze Zemgales Ziņas. Ārsts atbrīvots, kad saņemta oficiāla vēstule no Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja par krimināllietas ierosināšanu.

To, ka V.Kravecs atbrīvots no amatam, avīzei apstiprināja slimnīcas valdes loceklis Andris Ķipurs. «Šāds lēmums netika pieņemts, pamatojoties uz publikācijām laikrakstos un sižetiem televīzijā, taču, tiklīdz no KNAB saņemts oficiāls dokuments par krimināllietas ierosināšanu Kravecam, nākamajā dienā no darba viņš tika atlaists,» skaidroja A.Ķipurs.Taču traumatologs ortopēds V.Kravecs turpinās pieņemt pacientus Jelgavas poliklīnikā. To _Zemgalas Ziņas_ noskaidroja reģistratūrā. KNAB aicina arī citus cilvēkus, kas saskārušies ar līdzīgām V.Kraveca vai citu mediķu prasībām, ziņot par to birojam.

Jau iepriekš rakstījām, ka pie LNT vērsās Kārlis, kura sieva Jelgavas slimnīcā ārstēja kājas lūzumu. Kad pienācis laiks doties mājup, ārstējošais ārsts V.Kravecs pasaucis sirmo kungu maliņā un teicis, ka papildus vēl jāsamaksā 50 latu viņam. Oficiāli slimnīcas kasē par ārstēšanos bijis jāmaksā 125 latu. Slimnīcas izsniegtajā rēķinā ārsta prasītie 50 lati nekur neesot parādījušies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas