Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Labdarības koncertā pusstundas laikā savākts 221 lats

Vakar notikušā labdarības koncerta laikā tirdzniecības centrā Domina pusstundas laikā savākts 221 lats, informēja pasākuma rīkotāji.

Vakar mūziķa Andra Kiviča labdarības koncerta laikā Dominā bija vērojama liela cilvēku atsaucība, jo uz koncertu bija atnākuši cilvēki, kuri lūdz ziedotāju atbalstu un klātesošie varēja ar viņiem klātienē iepazīties un aprunāties."Redzot bērnu, kuram vajadzīga ārstēšana vai apņēmības pilnās sievietes ar invaliditāti, kuras dejo, cilvēki novērtē to, kas pašiem dots un atsaucās citu palīdzības lūgumiem," sacīja portāla Labdarības faktors vadītāja Ilze Šēfere-Siliņa.

Labdarības koncerta laikā Kivičs, Latvijas Sieviešu invalīdu asociācijas Aspazija deju grupa un Labdarības faktora brīvprātīgie aicināja "Domina" apmeklētājus ziedot trīs palīdzības projektiem: "Palīdzēsim mazajai Paulai" - meitenītei, kura slimo ar cerebrālo trieku, "Pasakainie rokdarbi" - sievietēm - rokdarbniecēm ar invaliditāti un "Palīdzība ģimenēm, kuru apgādnieki ir cietumā".

"Cilvēku atsaucība bija liela un bijām patīkami pārsteigti ne tikai par ziedoto summu, bet arī par labajiem vārdiem un emocionālo atbalstu, ko saņēma ziedojuma lūdzēji. Tomēr aicinām arī citus palīdzēt gan ziedojumu veidā, gan sniedzot morālu atbalstu tiem, kuri nonākuši grūtībās portālā www.labdaribasfaktors.lv, kur publicēti gan šie, gan citi palīdzības lūgumi. Finansiālais atbalsts grūtībās nonākušajiem Latvijas iedzīvotājiem ir ļoti būtisks, un ceļā uz labāku dzīvi ir svarīgs katrs santīms," akcentēja portāla vadītāja.

Portāls Labdarības faktors ir starptautiskās vietnes Charity Factors Latvijas filiāle, kuras mērķis ir apvienot visas Latvijas labdarības organizācijas un iniciatīvas vienotā bezmaksas tīmekļa vietnē - www.labdaribasfaktors.lv.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas