Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijā reģistrēti 22 jauni Covid-19 gadījumi

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 22 jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

SPKC rīcībā esošā informācija liecina, ka 18 saslimušie inficējušies no zināmiem infekcijas avotiem, tostarp astoņos gadījumos tie bijuši saistīti ar uzņēmumu, kas veic rūpniecisko ražošanu. Iepriekš Covid-19 perēklis tika atklāts pārtikas ražotājā Forevers, savukārt pēdējās divās diennaktīs šajā uzņēmumā neviens jauns Covid-19 gadījums nav atklāts, aģentūrai LETA norādīja uzņēmumā.

Savukārt par četrām personām vēl tiek precizēti to inficēšanās apstākļi, līdz ar to epidemioloģiskā izmeklēšana turpinās.

Vakar kopumā veikti 2403 Covid-19 testi, no kuriem slimība atklāta 0,9% gadījumu. SPKC pārstāvji ir uzsvēruši, ka būtiska robeža šim rādītājam ir 3%, kura pārsniegšana liecina, ka slimība valstī izplatās nekontrolēti.

Līdz šim Latvijā veikts 304 221 izmeklējums, saslimušas 1594 personas un 1248 izveseļojušās. Kopumā mirušas 36 personas, kam bija apstiprināta saslimšana ar Covid-19.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā stacionēts viens pacients ar Covid-19. Kopumā stacionāros ārstējas septiņi pacienti, no kuriem visi ar vidēji smagu slimības gaitu. Līdz šim no stacionāriem izrakstīti 222 pacienti, starp kuriem ir gan atlabušie, gan mirušie.

papildināta 2.rindkopa

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas