Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Latvijas karavīrus Afganistānā valsts svētkos priecēs Liene Šomase

Atzīmējot valsts svētkus, dziedātāja Liene Šomase ar četriem koncertiem viesosies pie Latvijas kontingenta karavīriem Afganistānā. Koncerti tiks sniegti Meimenas, Mazarešarīfas un Farjābas bāzē, informē Aizsardzības ministrijas pārstāve Dace Kundrāte.

Beidzot mans sapnis ir piepildījies," norāda dziedātāja L.Šomase par koncertēšanas iespējām Afganistānā. "Ar lielu lepnumu un īpaši veidotu koncertprogrammu es došos pie mūsu karavīriem valsts svētkos un sniegšu viņiem muzikālu priekšnesumu kā latviešu, tā angļu valodā," uzver L.Šomase. Dziedātāja piedāvājumu koncertēt saņēma jau pirms gada, taču tad nebija iespēju apvienot koncertus Latvijā un Afganistānā. Arī šogad, veicot aptauju, karavīri bija izteikuši vēlmi vērot L.Šomases koncertus.

L.Šomases koncertus pavadīs mūziķi - Māris Elksnis, Jānis Čubars, Mārtiņš Burkevics, Andžejs Grauds, kā arī koncerta programmu apskaņos skaņu operators Mareks Lācis. Gatavojot koncertprogrammu, dziedātāja norāda: "Ļoti patīkami ir jau saņemt vēstules no karavīriem sociālos tīklos, cik ļoti viņi gaida manu uzstāšanos Afganistānā. Tas noteikti sniedz vēl lielāku prieku gatavoties šiem koncertiem." L.Šomase ar mūziķu grupu Afganistānā viesosies maija sākumā.

Mūziķu viesošanās pie Latvijas karavīriem Afganistānā ir kļuvusi par tradīciju. Pērn par godu 4. maijam - Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienai - pie Latvijas karavīriem Afganistānā koncertēt devās grupa Z-Scars, savukārt 18. novembrī rokgrupa Colt. Šobrīd Afganistānā dien gandrīz 200 Latvijas kontingenta karavīru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas