Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Levits Minhenē ticies ar Facebook, Google un Microsoft pārstāvjiem

Sestdien, 15. februārī, Valsts prezidents Egils Levits Minhenes drošības konferencē ticies ar Facebook, Google un Microsoft pārstāvjiem un pārrunājis digitālo tehnoloģiju ietekmi un starptautisku regulējumu nepieciešamību, portālam Diena.lv pavēstīja Valsts prezidenta kancelejā.

Levits Minhenes drošības konferences laikā tikās ar Facebook viceprezidentu starptautisko attiecību un informācijas jautājumos Niku Klegu, Google Eiropas valstu pārvaldes informācijas un politikas nodaļas vadītāju Aneti Kroiberi-Rīlu un Microsoft prezidentu un Juridiskās nodaļas vadītāju Bredu Smitu.

Levits ar uzņēmumu vadības pārstāvjiem pārrunāja digitālo tehnoloģiju ietekmi uz sabiedrību un uzsvēra nepieciešamību sākt diskusijas par regulējumiem, kas nodrošinātu šo tehnoloģiju pozitīvo pienesumu, bet vienlaikus novērstu negatīvās sekas uz demokrātiju un cilvēka brīvību.

Tāpat Valsts prezidents uzvēra Latvijas ievērojamo pieredzi un gatavību aktīvi piedalīties šajā diskusijā un ar gandarījumu atzīmēja, ka arī globālie interneta koncerni atzīst šādu regulējumu nepieciešamību.

Top komentāri

muļķu zemē viss pa smuko
m
Vispār jau uzdot vēlamo par reāli esošo un tamlīdzīgi muldēt pa tukšo arī vajag vismaz kaut cik ticami. Pretējā gadījumā - garantēti ienākas nezibēgama izgāšanās kā vecai sētai, par ko spilgti liecina arī šis gadījums, kas ir tipiska hroniskā planierisma izpausme.
Vilte
V
Un šitāds āksts ir Latvijas prezidentssss !
VVZ
V
Stipri sen, vēl pionieru laikos, mums viens stipri vecs vīrelis stāstīja, kā viņš ticies ar pašu Ļeņinu. Un stāsts bija sekojošs- "Bija auksta 1920. gada ziema', valdīja aukstums un bads. Es biju Smoļnijā. Sagribējās pačurāt, un es iegāju tualetē. Tur skatos- stāv Ļeņins un ēd sviestmaizi. Es biju ļoti izsalcis, un viņam prasīju- "Vladimir Iļjič, iedodiet nokost gabaliņu!", uz ko Ļeņins atbildēja- "Ej na..j- pašam nav ko ēst!". Bet acis tādas labsirdīgas, tik labsirdīgas". Šķiet, ka situācija līdzīga...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas