Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Lidostā aiztur meklēšanā esošus Igaunijas un Latvijas pilsoņus

Ceturtdien lidostas Rīga robežkontroles punktā aiztur divus meklēšanā izsludinātus Igaunijas un Latvijas pilsoņus, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzes pārstāve Jolanta Babiško.

Lidostā konstatēts no Stambulas ieceļojošs Igaunijas pilsonis un uz Londonu izceļojošs Latvijas pilsonis, kuri atrodas policijas meklēšanā. 1989. un 1976.gadā dzimuši vīrieši aizturēti un nodoti Valsts policijai.

Vēl lidostas Rīga robežkontroles punktā konstatēta Latvijas pilsone, kuras pase nav derīga ceļošanai ārpus Šengenas zonas valstu teritorijas un vel viena Latvijas pilsone, kuras pase nav derīga ceļošanai. Abām sievietēm liegta izceļošana no valsts.

Savukārt Pāternieku robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta trīs Ukrainas un trīs Moldovas pilsoņiem, jo ārzemniekiem nebija dzīvības un veselības apdrošināšanas polises, kā arī pietiekamu iztikas līdzekļu Šengenas zonas valstu apmeklējumam. Tikmēr Terehovas robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta Tadžikistānas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas.

Tāpat Pāternieku robežkontroles punktā konstatēts Moldovas pilsonis, kuram nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas Šengenas zonas valstīs. Persona saukta pie administratīvās atbildības.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti piecām personām - diviem Igaunijas, pa vienam Armēnijas, Lietuvas un Krievijas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā pie administratīvās atbildības sauktas 16 personas - pieci Latvijas, trīs Baltkrievijas, trīs Lietuvas, divi Krievijas un pa vienam Polijas, Ukrainas un Igaunijas pilsonim.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas