Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Lielākajā daļā autoceļu braukšana apgrūtināta

Lielākajā daļā valsts autoceļu braukšanu apgrūtina sniegs un apledojuma veidošanās, daudzviet turpina arī snigt un gaisa temperatūra ir dažus grādus mīnusā, informē uzņēmums Latvijas Valsts ceļi.

Sniegs un apledojums apgrūtina braukšanas apstākļus Ainažu un Daugavpils virzienos visā maršrutā. Tāpat apledojums veidojas Bauskas virzienā posmā Iecava-Grenctāle, kā arī Siguldas virzienā posmā Rīga-Raunas pagrieziens un Vireši-Veclaicene. Visur brauktuves tiek apstrādātas.

Apledojums veidojas arī Valmieras virzienā posmā Murjāņi-Valmiera, Liepājas virzienā posma no Saldus līdz Liepājai, bet Ventspils virzienā posmā no Usmas līdz Ventspilij brauktuve vietām sniegota, tiek veikta to tīrīšana un kaisīšana.

Arī uz reģionālajiem un vietējās nozīmes ceļiem brauktuves daudzviet sniegotas, taču tās tiek tīrītas un apstrādātas ar pret apledojuma materiāliem atbilstoši uzturēšanas klasēm, uzsver Latvijas Valsts ceļi.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi tuvākajā diennaktī tik intensīvi nokrišņi kā iepriekš vairs nav gaidāmi, tomēr apledojuma bīstamība saglabāsies. Speciālisti arī atgādina, ka situācija uz ceļa ziemas laikā var mainīties ļoti strauji. Tādēļ, braucot ziemas apstākļos, autovadītāji tiek aicināti izvēlēties ceļa stāvoklim un savām autovadīšanas prasmēm atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas