Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Liepājā no inscenētās pastnieces laupīšanas iegūtā nauda tērēta izklaidēm

Pašlaik apcietinājumā ir divi vīrieši un sieviete, kura bija pazudusi ar naudu.
Liepājā policijai no sievietes, kura bija pazudusi ar pensiju izmaksai paredzētajiem 2800 latiem, kas nozagti pastnieces aplaupīšanas inscenējumā, izdevies atgūt tikai aptuveni trešo daļu. Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse aģentūrai BNS pavēstīja, ka pārējā nauda it kā iztērēta dažādām izklaidēm, taču to policija vēl pārbauda.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka plāns inscenēt pastnieces aplaupīšanu lolots jau ilgāku laika posmu. Tagad pie kriminālatbildības faktiski tiks sauktas divas ģimenes. Tāpat nevar atstāt bez ievērības faktu par nepilngadīgas meitenes iesaistīšanu tajā, norādīja Knīse.

Jau ziņots, ka 10. oktobrī policijā saņemta informācija, ka kādai pastniecei uzbrukts un nolaupīta pensiju izmaksai paredzētā nauda - 2800 latu. Tomēr policijai jau sākotnējās pastnieces liecības un notikušā apstākļi radīja aizdomas par iespējamu šīs laupīšanas inscenējumu.

Sākotnējā informācija liecina, ka sestdien ap plkst.9.10 Ložmetējnieku ielā nepazīstams vīrietis pastniecei iepūtis sejā asaru gāzi un nolaupījis pasta somu ar naudu. Tomēr drīz vien noskaidrots, ka pastniece noziegumu izplānojusi kopā ar saviem ģimenes locekļiem un paziņām.

Kopumā noziedzīgajā nodarījumā iesaistīti pieci cilvēki, tostarp viena nepilngadīga jauniete. Pēc laupīšanas inscenēšanas pensiju izmaksai paredzētā nauda nonākusi pie vienas noziegumā iesaistītās sievietes, kura vairākas dienas līdz pat aizturēšanai naudu vieglprātīgi tērējusi. Policijai sievieti izdevās aizturēt tikai 14. oktobrī.

Apcietinājumā ir arī minētās sievietes, kā arī pastnieces dzīvesbiedri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas