Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Līgo diena tiks aizvadīta ar lietu, bet naktī nokrišņi nav gaidāmi

Šodien, Līgo dienā, daudzviet Latvijā līs, taču pašā Jāņu naktī teritorijas lielākajā daļā lietus vairs nebūs gaidāms, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Līgo dienā nokrišņu zona, kas Latviju šķērsos virzienā no rietumiem uz austrumiem, atnesīs īslaicīgas lietusgāzes, vietām arī pērkona negaisu. Visintensīvāk līs jūras piekrastē, bet valsts galējos austrumu rajonos lietus gaidāms vēl arī vakara stundās.

Šodien pastiprināsies arī vējš - dienvidaustrumu, dienvidu vējš dienā pāries dienvidrietumu, rietumu vējā, brāzmās Kurzemē un Vidzemē, piekrastes rajonos sasniedzot 15 līdz 18 metrus sekundē (m/s), bet jūras piekrastē dienā arī vētras spēku 20 līdz 23 m/s.

Gaisa temperatūra dienā būs no plus 18 līdz plus 23 grādiem.

Pašā Jāņu naktī teritorijas lielākajā daļā vairs nelīs, un pierims arī brāzmainie vēji, taču pirms saullēkta gaiss būs vairs tikai plus 9, plus 14 grādus silts.

Jāņu dienā, 24.jūnijā, būs labvēlīgi apstākļi tam, lai veidotos vareni gubu-lietus mākoņi, kas vairākkārt nesīs īslaicīgas lietusgāzes, arī pērkona negaisu. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, kas pērkona laikā var būt brāzmains. Dienā gaisa temperatūra būs plus 17, plus 22 grādi.

Arī turpmākajās divās brīvdienās - 25.jūnijā un 26.jūnijā - laika apstākļi būs mainīgi, vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss. Dienvidrietumu, rietumu vējš svētdien iegriezīsies no ziemeļrietumiem, līdz ar to maksimālā gaisa temperatūra nebūs augstāka par plus 15, plus 20 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas