Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

LTRK atbalsta Ašeradena lēmumu palikt ekonomikas ministra amatā

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) atbalsta patlaban esošā ekonomikas ministra Arvila Ašeradena (Vienotība) lēmumu palikt ekonomikas ministra amatā, portālam Diena.lv teica LTRK prezidents Aigars Rostovskis.

LTRK jau iepriekš, vērtējot Ašeradena līdz šim paveikto, norādīja, ka sadarbība bijusi veiksmīga, strādājot kopīgi gan pie dažādu konkurētspējas jautājumu risināšanas, gan arī kopējās ekonomikas izaugsmes.

"Lēmums droši vien nebija viegls, bet jāsaprot, ka tuvākajā laikā jāpieņem visai Latvijai ļoti būtiski jautājumi gan domājot par Latvijas Mobilā Telefona un Lattelecom tālāko likteni, gan sakārtojot obligātās iepirkumu komponentes jautājumus, gan arī gāzes krātuves nākotne. Diez vai cilvēkam "no malas" izdotos tik veiksmīgi iedziļināties visās problēmās, lai pieņemtu kompetentus un izsvērtus lēmumus, tādēļ Ašeradena palikšanu ekonomikas ministra amatā vērtējam pozitīvi," Rostovskis.

Jau ziņots, Vienotības priekšsēdētājs Ašeradens plānoja atstāt ekonomikas ministra amatu, lai vadītu Vienotības Saeimas frakciju un strādātu parlamentā. Taču vakar Ašeradens izlēmis saglabāt ministra amatu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas