Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

LTRK pašlaik nevērtē Gobzema izredzes izveidot profesionāļu valdību

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidija locekļi uzklausīja Ministru prezidenta amata kandidātu Aldi Gobzemu par izredzēm izveidot valdību, kā arī valdības deklarācijas gatavošanas procesu, informē LTRK pārstāve Rūta Grikmane.

LTRK prezidija locekļi pārrunāja izveidojušos situāciju, valdības veidošanas procesu un citus būtiskus jautājumus.

“Mēs nevaram atbalstīt vai neatbalstīt Gobzema redzējumu, jo nezinām, vai šāds piedāvājums spēs gūt Saeimas vairākuma atbalstu, kā arī vai balsojums varēs notikt Valsts Prezidenta Raimonda Vējoņa noteiktajā termiņā,” sacīja LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

Viņš piebildis, ka šajā gadījumā partijām būs jāpieņem darāmo darbu saraksts. "Jautājums, vai politiķi būs gatavi šādus priekšnoteikumus pieņemt un pēc tam arī likumdošanas līmenī atbalstīt?" vaicā Endziņš.

"Darāmo darbu ir ļoti daudz, un ilgstoša rīcībspējīgas valdības neesamība apgrūtina gan uzņēmējdarbību, gan valstij svarīgu jautājumu risināšanu,” uzsvēris LTRK valdes priekšsēdētājs un paudis cerību, ka valdība tiks izveidota pēc iespējas drīzāk.

Jau vēstīts, ka Gobzems piektdienas rītā paziņoja, ka atsauc iepriekš nosauktos ministru amatu kandidatūras, līdz ar to izbeidzot valdības izveides sarunas, bet paziņojis, ka līdz nedēļas beigām centīsies izveidot bezpartejisku profesionāļu valdību.

Top komentāri

Udo Ulbergs
U
Latviski tipiska lavierēšana ar Nameja gredzenu kā simbolu piederībai vietējo idiotu ložai: "“Mēs nevaram atbalstīt (!?) vai neatbalstīt (!?)Gobzema redzējumu, jo nezinām, vai šāds piedāvājums spēs gūt Saeimas vairākuma atbalstu, kā arī vai balsojums varēs notikt Valsts Prezidenta Raimonda Vējoņa noteiktajā termiņā,” sacīja LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš." Savs viedoklis neeksistē: kā teiks kungi, tā darīsim. Kādas gan niecības visur smird!
Fuuu
F
Ko labu var gaidīt no tautas putinātāja maksātnespējas admina kurš visādas blēdības samācījies? Viens jau bija tāds Grūtupa onkulis ja atceraties.
Enģeļa viesis
E
Ņekstošie izlutinātie mērgļi kas negrib strādāt tikai groza purnus lai vilcinātu lietas! Tikai aprēķins kuces bērni! Kaut jums visas pasaules slimības!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas