Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

LTV Sastrēgumstundu turpmāk vadīs Nagla; Rēders veidos sižetus de facto

Līdzšinējais Latvijas Televīzijas (LTV) raidījuma Sastrēgumstunda vadītājs Gundars Rēders turpmāk veidos sižetus iknedēļas raidījumā de facto, kā arī kopīgu raidījumu ar žurnālisti Ingu Spriņģi.

Savukārt Sastrēgumstundas vadība turpmāk uzticēta žurnālistei Ilzei Naglai, portālu Diena.lv informēja LTV komunikācijas speciāliste Laura Brokāne.

Pagājušajā trešdienā ierastās Sastrēgumstundas formāta vietā I.Naglas vadībā gan bija vērojama tematiska diskusija. Kad ēterā varētu atgriezties ierastais Sastrēgumstundas formāts, L.Brokāne pagaidām nevarēja pateikt, solot informāciju nedēļas beigās.

Pagaidām arī par iecerēto iknedēļas raidījumu Viens pret vienu, ko vadīs G.Rēders un I.Spriņģe, LTV neko sīkāk nestāsta.

Savukārt raidījums de facto LTV1 ēterā pēc vasaras pārtraukuma atgriezīsies 1. septembrī, un līdzšinējiem tā veidotājiem Ingai Šņorei, Jānim Gestem un Lindai Bagonei līdz ar jauno sezonu pievienosies arī G.Rēders un līdzšinējais Latvijas Radio žurnālists Matīss Arnicāns. Tāpat raidījuma veidošanā piedalās arī režisori Uģis Kronbergs, Dace Slavinska un Liene Žeimunde.

LTV vēsta, ka raidījums de facto jauno sezonu sāks ar pētījumu sēriju par veselības aprūpei atvēlēto līdzekļu izlietojumu un to, vai Latvijas medicīnā pilnīga nabadzība nemijas ar pārlieku izšķērdību. Žurnālisti analizēs, vai un kā naudas sadalījums var mainīt iespēju saņemt medicīnisko palīdzību.

LTV1 raidījumu de facto 2005. gada rudenī izveidoja LTV Ziņu dienesta darbinieki, lai veicinātu analītiski pētnieciskās žurnālistikas attīstību.

Jau vēstīts, ka augusta sākumā LTV nāca klajā ar pieteikumu par vairākām jaunām ētera sejām, sīkāk par konkrētiem raidījumiem gan informāciju neatklājot. Līdz ar I.Naglu un I.Spriņģi LTV komandai jaunajā sezonā pievienojies arī žurnālists K.Streips un citi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas