Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

LTV valdes kandidātus ar sliktu reputāciju tālāk nevērtēs

Ja kādam Latvijas Televīzijas (LTV) valdes kandidātam pēc izmērāmiem kritērijiem būs slikta reputācija, citas viņa kompetences tālāk netiks vērtētas, otrdien žurnālistiem paziņoja Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) padomes loceklis Gints Grūbe, ziņo Latvijas radio.

"Kopsavilkumā reputācija ir primārais kritērijs. Ja reputācija ir laba kandidāts tiek vērtēts pārējo kompetenču ietvaros - profesionālā vadības un mediju pieredze (50% no kopējā vērtējuma), vadības un sociālās prasmes, kur Fontes sniedz atzinumu (25%) un kandidāta redzējums par sabiedriskā medija uzdevumiem un lomu sabiedrība (25%). Lēmuma pieņemšanas procesā visi padomes locekļi sniegs savu atzinumu, par tiem trim kandidātiem, ko virza uz viņi virza uz LTV valdi. Balsojums būs atklāts," sacīja G.Grūbe.

Jau ziņots, ka uz LTV valdes priekšsēdētāja amatu kandidē mediju holdinga Baltijas Mediju alianse bijušais izpilddirektors Ivars Belte, pētījumu aģentūras TNS Latvia valdes priekšsēdētāja Ginta Krivma un bijušais LTV ģenerāldirektors Rolands Tjarve.

Uz LTV valdes locekļa amatu programmu attīstības jautājumos kandidē bijušais radio Star FM programmu direktors Patriks Grīva, reklāmas aģentūras Lowe Age Latvia izpilddirektors Sergejs Ņesterovs un LTV7 satura redaktore Jana Semjonova.

Uz LTV valdes locekļa amatu finanšu un tehnoloģiju jautājumos kandidē VAS Valsts nekustamie īpašumi finanšu direktors Uģis Mālmanis un bijušais SIA Baltcom TV valdes loceklis Māris Skujiņš.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas