Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

LTV Ziņu dienesta vadītājs Gailītis atkāpjas no amata

Latvijas Televīzijas (LTV) Ziņu dienesta vadītājs Mareks Gailītis no 24.oktobra vairs nepildīs savus pienākumus, pavēstīja LTV.

M.Gailītis Ziņu dienestu LTV vada kopš 2006.gada rudens. Kā norāda LTV, viņa vadībā Ziņu dienests ir piedzīvojis kvalitatīvas pārmaiņas un spēcīgas konkurences apstākļos spējis palielināt LTV ziņu raidījumu popularitāti, nodrošināt kvalitatīvu analītisko žurnālistiku un ieviest jaunus informatīvi dokumentālos raidījumus. Ziņu dienestā ir izveidota spēcīga un kompetenta profesionāļu komanda, kas spēj piedāvāt kvalitatīvākos ziņu raidījumus Latvijā.

"Lēmums mainīt profesionālo dzīvi nav pieņemts vienā dienā, domāju, ka gan man, gan dienestam ir nepieciešami jauni izaicinājumi," norādīja M.Gailītis.

Viņš savu turpmāko karjeru saistīšot ar komunikāciju nozari, kuras, kā viņš norāda, "loma uzņēmējdarbībā vai labas pārvaldības valsts un pašvaldību uzņēmumos Latvijā līdz galam vēl nav novērtēta". "Tomēr aizvien vairāk vadītāji saprot, ka straujas informācijas tehnoloģiju attīstības laikā runāt ar saviem klientiem, darbiniekiem, akcionāriem, potenciālajiem klientiem paliek aizvien sarežģītāk – informācijas kanālu skaits ir milzīgi pieaudzis, turklāt informācijas apjoms arī pieaug. Diemžēl var novērot tendenci, ka sabiedrība aizvien mazāk velta laiku lasīšanai, lai uzzinātu par aktualitātēm, daudz labprātāk cilvēki informāciju uztver video vai grafiskā veidā ar īsiem kodolīgiem ziņojumiem. Lai komunikācija būtu veiksmīga kvalificētu speciālistu loma tikai pieaugs," lēmumu mainīt darbu skaidro M.Gailītis.

LTV vadītājs Edgars Kots ir pieņēmis viena no saviem vadošajiem darbiniekiem lēmumu. "Ar nožēlu ir jāatzīst, ka LTV atalgojuma sistēma neļauj konkurēt darba tirgū un augstas klases profesionāļi aiziet. Taču esmu pārliecināts, ka LTV Ziņu dienesta darbinieki ir spējīgi piedāvāt Latvijas sabiedrībai profesionālas, uz augstiem kvalitātes standartiem bāzētas ziņu pārraides," uzsver E.Kots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas