Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Mazs zēns spēlējoties guvis acs ķīmisko apdegumu

Svētdien, 27.jūlijā, Kurzemē kāds septiņus gadus vecs zēns guvis acs ķīmisko apdegumu, portālam Diena.lv pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības pārstāve (NMPD) Inga Vītola. Puisis uz ceļa atradis pudeli, kurā bijis nezināms šķidrums. Viņš spārdījis pudeli ar kājām, līdz šķidrums no tās izšļakstījies un trāpījis zēnam acī.

Savukārt, Latgalē čūska sakodusi 36 gadus vecu sievieti, kura staigāja pa pļavu. Sievietei sākās smaga alerģiska reakcija.Vairāki nelaimes gadījumi saistīti ar lēcieniem ūdenī. Inčukalna novadā 17 gadus vecs jaunietis, lecot ūdenī, atsities pret grunti un guvis mugurkaula bojājumus. Zemgalē kāds 25 gadus vecs vīrietis leca ūdenī uz galvas un, iznākot krastā, zaudēja samaņu. Viņš guvis galvas traumu, smadzeņu satricinājumu, kā arī mediķiem ir aizdomas par kakla skriemeļu bojājumu. Tikmēr kāds 15 gadus vecs zēns pēc neveiksmīga lēciena dīķī guvis potītes lūzumu.  Jūrmalā, Dzintaru pludmalē, kāds iereibis 59 gadus vecs vīrietis peldes laikā vairākas reizes pakļuva zem ūdens. Vīrietis pēc slīkšanas nogādāts slimnīcā. Mediķu palīdzība bijusi nepieciešama arī 65 gadus vecam vīrietim Zemgalē, kurš pļāvis latvāņus un guvis abu apakšstilbu apdegumus.Aizvadītajā diennaktī slimnīcā nogādāti 22 cilvēki, kuriem karstuma ietekmē izteikti pasliktinājies veselības stāvoklis. Kopumā pagājušajā diennaktī NMPD saņēmis 1281 izsaukumus, no kuriem 279 bija saistīti ar traumām. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas