Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Meklē nākamo Latvijas ANO Jauniešu delegātu

Jauniešu nevalstiskā organizācija Klubs Māja - jaunatne vienotai Eiropai izsludina konkursu jauniešiem vecumā no 18 līdz 26 gadiem, lai atrastu nākamo Latvijas Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) Jauniešu delegātu, portālu Diena.lv informāja organizācija.

Organizācija norāda, ka konkurss norisināsies trīs kārtās. Pirmā kārta, kurā jauniešiem ir jāiesniedz savs CV un motivācijas vēstule norisināsies no 25.maija līdz 15.jūnijam.

Jaunieši tiek aicināti savus pieteikumus nosūtīt uz e-pasta adresi [email protected]. Pretendenti, kuri būs sevi vislabāk parādījuši tiks aicināti uz interviju un zināšanu pārbaudi jeb otro konkursa kārtu.

ANO Jauniešu delegātu programma ir ANO iniciatīva, kuras mērķis ir veicināt jauniešu līdzdalību savas valsts pārvaldē, kā arī informēt jauniešus par ANO aktualitātēm. ANO Jauniešu delegāts ir daļa no savas valsts delegācijas ANO rīkotajos pasākumos.

"Jaunieša loma valsts delegācijā ir sniegt savu redzējumu ar jaunatni saistītās jomās, palīdzēt valsts delegācijai savu iespēju un prasmju robežās, kā arī veidot sadarbību ar citu valstu jauniešu delegātiem," stāsta organizācija.

Konkursā ir aicināti piedalīties visi jaunieši, kuriem ir interese un  pieredze skolēnu, studentu pašpārvaldēs, jauniešu nevalstiskajās organizācijās vai cita veida pieredze jauniešu līdzdalības veicināšanā. Jaunietim delegāta mandāts tiks uzticēts uz vienu gadu, kura laikā tam būs iespēja iepazīties ar Latvijas delegāciju darbu, kā arī tā pienākumos ietilps, vienaudžu informēšana par ANO aktualitātēm un to viedokļu, ideju uzklausīšana, kā arī būs jāsadarbojas ar citu valstu delegātiem.

Latvijas ANO Jauniešu delegāts veic savus pienākumus brīvprātīgi. Programmā var tikt veiktas izmaiņas reaģējot uz notikumiem pasaulē.

Projekts īstenots ar Izglītības un zinātnes ministriju, Ārlietu ministriju, Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru un citiem sadarbības partneriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas