Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Meņģelsone cer uz labēji centrisku koalīciju jaunajā Saeimā

Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) ģenerāldirektore Līga Meņģelsone no jaunievēlētās Saeimas sagaida galvenokārt godīgu, caurspīdīgu un ilgtspējīgu nodokļu politiku. 

L.Meņģelsone atgādināja, ka LDDK un Finanšu ministrija pagājušajā nedēļā parakstīja valsts nodokļu politikas stratēģiju turpmākajiem trijiem gadiem, un stratēģijas mērķis bija nostiprināt stabilitāti kā būtiskāko valsts attīstības priekšnosacījumu. Stratēģija nosaka, ka nodokļu bāze faktiski netiks palielināta līdz pat 2014.gadam, un tā ir arī atbilde biznesa vides bažām par sagaidāmo valsts budžeta konsolidāciju nākamajam gadam. 

Kā otru būtiskāko jaunā parlamenta uzdevumu L.Meņģelsone uzskata darba vietu attīstību, kas savukārt nodrošinātu sociālā budžeta pienācīgu pildīšanos. "Tieši sociālais budžets ir būtisks, lai tauta varētu attīstīties, domāt par bērniem un nodrošinātām vecumdienām," piebilda LDDK ģenerāldirektore. 

L.Meņģelsone cer uz labēji centrisku koalīciju jaunajā Saeimā, kura varētu izveidot tādu ministru kabineta sastāvu, kas "patiešām domās par tautsaimniecību". 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas