Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Miķelsons kļuvis par LTV valdes padomnieku

Lai nodotu Latvijas televīzijas (LTV) jaunai valdei LTV prokūrista lietas un attīstības projektus, kā arī to konsultētu pārvaldības, organizācijas stratēģijas un pārmaiņu plāna izstrādē LTV prokūrists Gints Miķelsons ir piekritis LTV valdes aicinājumam uz laiku kļūt par LTV jaunās valdes padomnieku, portālam Diena.lv pastāstīja LTV.

Viņa pienākumos ietilps arī konsultācijas jauna sabiedriskā pasūtījuma un darbības atskaites izstrādē, satura ražošanas funkciju un biznesa procesa audita veikšanā, personālpolitikas pārmaiņu plāna izstrādē.

2013. gada pirmajā ceturksnī sasniegtā LTV auditorija salīdzinājumā ar šo pašu periodu pērn pieaugusi līdz 9,6% jeb par gandrīz procentu, portālam Diena.lv atzina G. Miķelsons.

LTV vadība to skaidro ar Eirovīzijas konkursu, Panorāmas 55. gadu jubileju, pakāpenisku LTV satura, tehnoloģiskā un grafiskā noformējuma uzlabojumiem, kā arī ar veiksmīgiem partneru raidījumiem - Firmas noslēpums, Sirmais. Kulta ēdieni.

LTV plānotie ieņēmumi 2013. gada pirmajā ceturksnī sasnieguši 680 tūkstošus latu, par 16% pārsniedzot prognozes, tāpat vairākās LTV budžeta izdevumu pozīcijās izdevies panākt izmaksu ietaupījumu, rīkojot efektīvākus iepirkumus, detalizētāk izvērtējot piegādātāju alternatīvas.

LTV prokūrists Gints Miķelsons uzsver nepieciešamību nākotnē daudz lielāku uzmanību veltīt LTV mārketingam un zīmolam - ir nepieciešami papildus resursi LTV mārketinga komunikācijai, kā arī virkne iniciatīvu LTV raidījumu saturiskai un formāta modernizēšanai, programmas uzlabošanai, jauniem raidījumu un televīzijas spēlfilmu veidošanai.

Jau ziņots, ka 2012.gada nogalē LTV pagaidu administratora pienākumus sāka pildīt biznesa attīstības projektu vadītājs Gints Miķelsons.

Tāpat jau ziņots, ka otrdien, 2.aprīlī, darbu sāka jaunā LTV valde. Par LTV valdes priekšsēdētāju 7.martā tika iecelts Ivars Belte, par valdes locekli finanšu un tehnoloģiju jautājumos iecelts Māris Skujiņš un par valdes locekli programmas attīstības jautājumos - Sergejs Ņesterovs.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas