Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

MTG grupas vadībā Ozoliņa vietā būs Zūzena

Līdzšinējais Modern Times Group (MTG) vadītājs Baltijas valstīs Kaspars Ozoliņš turpmāk būs Baltijas vadītājs Paprika Latino, kas ir daļa no MTG Studios. Viņa vietā, uzņemoties MTG TV un radio vadību Latvijā, stāsies Baiba Zūzena, portālu Diena.lv informēja MTG.

Izmaiņas uzņēmuma vadībā stāsies spēkā no šī gada 31.augusta.

K.Ozoliņš MTG Latvijā strādājis kopš 1998.gada, karjeru sākot kā kanāla TV3 direktors. Līdz šim viņš pildījis MTG vadītāja pienākumus Baltijas valstīs. Šī gada 31.augustā K.Ozoliņš atstās līdzšinējo amatu, lai rudenī pievienotos Paprika Latino komandai kā Baltijas vadītājs.

"Pirms 15 gadiem tika sākts jauns bizness - kanāls TV3. Gribu teikt lielu paldies visiem kolēģiem un sadarbības partneriem, kas piedalījās šajā aizraujošajā ceļojumā! Mēs kopā esam izauguši un izveidojuši vadošo mediju valstī. Tagad pienācis laiks jauniem izaicinājumiem un tiks sākts jauns bizness, strādājot pie satura veidošanas Centrāleiropā un Austrumeiropā," sacīja K.Ozoliņš.

K.Ozoliņa vietā no 31.augusta stāsies B.Zūzena. Viņa pēdējā gada laikā pildījusi MTG TV kanālu direktores pienākumus, atbildot par kanālu TV3, LNT, TV6, 3+, TV5 un Kanāls 2 satura stratēģisko un taktisko pozicionējumu un zīmolu attīstību. Pirms LNT grupas kanālu pievienošanās MTG, B.Zūzena bija SIA TV3 Latvia ģenerāldirektore. B.Zūzena MTG komandai Latvijā pievienojās 2004.gadā, gadu gaitā veidojot veiksmīgu karjeru uzņēmuma ietvaros, pieredzi guvusi kā mārketinga nodaļas direktore un programmas nodaļas direktore.

Savukārt MTG Baltijas vadītāja pienākumus pārņems Mareks Singers, kurš ir MTG Centrāleiropas viceprezidents. Raivo Rosts turpinās pildīt Viasat vadītāja pienākumus Baltijas valstīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas