Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Mūrniece: kopdzīve ar ZZS bija ārkārtīgi grūta

Kopdzīve ar Zaļo Zemnieku savienību (ZZS) bija ārkārtīgi grūta. Ir skaidrs, ja Vienotība veidos valdību - jāizvērtē, vai ZZS ir tie partneri, ar kuriem šo kopdzīvi vajag veidot arī nākotnē, tā Dienas Vēlēšanu tiešraidē atzina bijusī iekšlietu ministre, esošā izdevniecības Rīgas Viļņi galvenā redaktora vietniece Linda Mūrniece.

"Es domāju, ka situācija ir jauna, veto vairs netiks uzstādīti. Jāskatās, kas vispār var uzstādīt šādus veto, Katrā ziņā izšķiršanās starp Saskaņas Centru un Visu Latvijai! būs būtiska jaunās valdības sastādīšanā," norādīja L.Mūrniece.

Tāpat bijusī ministre atzina, ka jūtas apmierināta ar savu jauno darba vietu.  

"Politikā biju desmit gadus, tas ir tāds liels skaitlis, pēc kura visiem vajadzētu ņemt pauzi. Objektīvi kļūdas ir katram, jo katrs rīkojas subjektīvi. Es negribētu teikt, ka mani paklupināja vai es paklupu. Katrā ziņā mana pieredze politikā man ļoti palīdz esošajā darbā," atzina L.Mūrniece.

Jau ziņots, ka sestdienas vakarā no plkst.21.45 laikraksta Diena redakcijā - Dienas cilvēki Atis Rozentāls, Māris Zanders un Andrejs Panteļējevs ar esošajiem un bijušajiem politķiem, kā arī citiem sabiedrībā aktīviem cilvēkiem video tiešraidē komentē 11.Saeimas ārkārtas vēlēšanu rezultātus.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas