Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

No amata aizejošā UR galvenā valsts notāra Baloža ienākumi pērn bijuši 48 575 lati

No amata aizejošā Uzņēmumu reģistra (UR) galvenā valsts notāra Ringolda Baloža ienākumi pagājušajā gadā bijuši 48 575 lati, no tiem par darbību UR viņš nopelnīja 18 439 latus, bet strādājot Latvijas Universitātē - 30 040 latus, liecina Valsts ieņēmumu dienestā (VID) iesniegtās valsts amatpersonas deklarācijas publiskojamie dati par 2012.gadu.

Tikmēr 2011.gadā Baloža ienākumi bijuši tikai nedaudz lielāki - 49 214 lati. Savukārt vēl pašreizējā galvenā valsts notāra parādsaistības bijušas 142 150 eiro (99 505 lati), kas ir kļuvušas nedaudz mazākas nekā gadu iepriekš, kad tās bija 148 313 eiro (103 819 lati).

Balodim pērn bijuši skaidras naudas uzkrājumi 4500 eiro apjomā, tas ir, aptuveni 3150 latu. Savukārt bezskaidras naudas uzkrājumi Balodim ir aptuveni 16 525 lati. Amatpersonas īpašumā ir arī Mazda 5 2005.gada automašīna.

Kā ziņots, ar šī gada 10.maiju Balodis pārtrauks veikt UR galvenā valsts notāra amata pienākumus, ko paredz viņa un tieslietu ministra Jāņa Bordāna panāktā abpusējā vienošanās.

UR ir tieslietu ministra pārraudzībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kas Latvijas Republikas teritorijā reģistrē uzņēmumus, komersantus, to filiāles un pārstāvniecības, kā arī visas izmaiņas to darbības pamatdokumentos un veic citas likumdošanas aktos paredzētās darbības.

UR reģistrē arī masu informācijas līdzekļus, biedrības un nodibinājumus, komercķīlas, izšķirošās ietekmes, laulību, publiskās un privātās partnerības līgumus, politiskās partijas, šķīrējtiesas, arodbiedrības, reliģiskās organizācijas un to iestādes, kā arī maksātnespējas procesus.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas