Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Novembra beigās notiks konference par Latvijas piena lopkopības saimniecību efektivitāti Eiropas mērogā

Šā gada 28.novembrī notiks Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) rīkota konference par Latvijas piensaimniecības efektivitāti Eiropas mērogā, kā arī piensaimniekiem izdevīgu kooperāciju un piena pārstrādi Latvijā, aģentūra LETA uzzināja LLKC.

Konferencē piedalīsies Starptautiskā piena pētniecības tīkla (IFCN) piena sektora analītiķe Johanna Šolca, kura sniegs jaunāko informāciju par pasaules piena tirgus attīstības tendencēm.

LLKC valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Cimermanis pasākumā analizēs Baltijas valstu piensaimnieku perspektīvas tirgus spēka iegūšanai pasaules tirgos, bet lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības "Piena ceļš" valdes loceklis Anrijs Aumalis vērtēs, kāda ir konkurētspējīga un piensaimniekiem izdevīga kooperācija un piena pārstrāde Latvijā.

Konferencē starptautiskā piena pētniecības tīklā IFCN un LLKC piena nozares eksperti vērtēs arī Latvijas piensaimnieku konkurētspēju, stāstīs par piensaimniecību ekonomikas iezīmēm un izaicinājumiem "Zālēdāju projektā", kā arī skaidros nepieciešamību samazināt siltumnīcefekta gāzu (SEG) emisijas pēc 2020.gada.

Konference "Piena lopkopība Latvijā - cik konkurētspējīgi (efektīvi) esam?" notiks 28.novembrī, Ozolniekos, LLKC ēkā, Rīgas ielā 34 un sāksies plkst.10.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas