Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

papildināta (16:16) - Braucot no kalna ar zorba bumbu, gājis bojā vīrietis

Krievijā, Dombajas kalnos, nekontrolējama atrakcija - brauciens ar zorba bumbu - diviem vīriešiem izrādījās traģisks - viens vīrietis gājis bojā un viens guvis smagus ievainojumus, ziņo ārvalstu mediji.

Braucienā ar zorba bumbu gājis bojā 27 gadus vecais Deniss Burakovs. Jau pēc pāris sekundēm, kad Deniss kopā ar savu draugu Vladimiru Šerbovu ar bumbu laidās lejā no kalna, kļuva skaidrs, ka situācija kļuvusi nekontrolējama. Bumba izlidoja ārpus trases un uzsprāga aizā. Izmeklētāji noskaidrojuši, ka vīrieši brīvajā kritienā nolidojuši 812 metrus. Kad bumba piezemējās, kļuva skaidrs, ka vīrieši paši saviem spēkiem neizkļūs no tās laukā. 

"Bumba apstājās uz ezera. Palīdzības dienestam nācās uz turieni doties ar slēpēm. Kad speciālisti nokļuva notikuma vietā, abi tūristi bija dzīvi," sacīja viens no palīdzības dienesta darbiniekiem. Lai glābtu vīriešu dzīvības, speciālisti draugus nesa sešas stundas uz rokām. Tomēr vienam no draugiem traumas bija pārāk smagas un viņš mira ātrās palīdzības mašīnā.

Izmeklētāju sākotnējā informācija liecina - traģēdija notika atrakciju īpašnieka nolaidības dēļ - nebija ievēroti elementāri drošības pasākumi, kā arī nebija licences šādiem pasākumiem. Šobrīd atrakcijas parka īpašnieks ir aizturēts. Noskaidroti arī trīs cilvēki, kuri filmēja notikušo incidentu. Notiek pratināšana.

(pievienota pēdējā rindkopa)



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas