Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

papildināta - Jūrmalas siltuma valdē ieceļ Munkevica dēlu

Piektdien Jūrmalas pašvaldības SIA Jūrmalas siltums valdes locekļa amatā iecelts kukuļdošanā apsūdzētā bijušā mēra Raimonda Munkevica (Jūrmala – mūsu mājas) dēls Māris Munkevics. To portālam Diena.lv apstiprināja R.Munkevics.

25 gadus vecais Māris Munkevics ieguvis bakalaura grādu inženierzinātnēs un maģistra grādu siltumtehnikas nozarē, pastāstīja R.Munkevics. Tādējādi M.Munkevica iecelšana Jūrmalas siltuma valdē esot viņa profesionālo zināšanu dēļ. M.Munkevica kandidatūru esot virzījis domes Kapitālsabiedrību pārvaldes nodaļas vadītāja p.i. Egmonts Krūmiņš, kurš ir arī domes deputāts no R.Munkevica partijas saraksta.  

«Es neesmu nevienam neko uzspiedis, Krūmiņa kungs pats izvēlējās. Man ietekmēt viņa izvēli nebūtu ētiski,» izteicās Raimonds Munkevics. Viņš nenoliedza, ka arī citu domes kapitālsabiedrību valdēs iecelti partijas Jūrmala – mūsu mājas biedri, taču nevarēja pateikt, cik tādu ir. R.Munkevics arī atzina, ka viņa tēva ietekme uz dēlu pamazām zūdot, bet viņš cerot, ka dēls tēvu vēl neesot pāraudzis.

Jūrmalas domē kapitālsabiedrību valdēs izmaiņas notika jau piektdien, 24.septembrī. Pašvaldības oficiālā informācija liecina, ka SIA Jūrmalas siltums no valdes priekšsēdētāja amata atcelts Ivars Ojers, darbu valdē pārtrauc arī Uldis Kronblūms, Mārcis Grasmanis un Jānis Skutelis. Par valdes priekšsēdētāju kļuvis Aivars Krievāns, valdes priekšsēdētāja vietnieks – Māris Munkevics, valdē iecelts Ivars Zariņš un Rolands Kāpostiņš.

Izmaiņas notikušas arī citās kapitālsabiedrībās. SIA Dzintaru koncertzāle valdes priekšsēdētāja amatā paliek Svens Renemanis, atcelti valdes locekļi Marija Vorobjova un Diāna Bērza. Iecelti valdes locekļi Iveta Grigule un Viesturs Krauksts.

SIA Jūrmalas ātrā palīdzība valdes priekšsēdētāja amatu saglabā Uldis Ciekurs, atcelts valdes loceklis Agris Kalnciems, iecelts jauns valdes loceklis – Andris Kraulis.

SIA Jūrmalas gaisma valdes priekšsēdētāja amatā paliek Andris Apsītis, atcelti valdes locekļi Marija Vorobjova un Māris Melbārdis, par valdes locekli iecelts deputāts Vladimirs Maksimovs un Guntis Valneris.

SIA Jūrmalas namsaimnieks atcelts valdes priekšsēdētājs Kaspars Drubazs un valdes locekļi Gints Vilks un Kaspars Ceriņš. Valdes priekšsēdētāja amatā iecelts bijušais SIA Jūrmalas siltums valdes priekšsēdētājs Uģis Osis, par valdes priekšsēdētāja vietnieku iecelts Jānis Fricsons, valdes sastāvā iecelts arī deputāts Vladimirs Maksimovs.

SIA Jūrmalas slimnīca valdes priekšsēdētāja amatā paliek Egons Liepiņš, atcelti valdes locekļi Juris Iļjenkovs un Māra Andersone, par valdes locekļiem iecelti deputāts Ilmārs Ančāns (Mūsu zeme) un Sanita Vasiļonoka.

SIA Jūrmalas ūdens – priekšsēdētāja amatā paliek Vladimirs Antonovs, atcelti Ilze Jurjāna-Piņķe un Aivars Ozoliņš. Par valdes priekšsēdētāja vietnieku iecelts Aleksejs Volkovs, par valdes locekļiem kļuvuši Romāns Mežeckis un Jānis Reķis.

Pašvaldības SIA Kauguru veselības centrs valdes priekšsēdētājas amatā paliek Antoņina Leškoviča, darbu valdē atstāj Daņiils Hils un Solvita Gernere, viņu vietā valdē iecelta Romualda Maskaļonoka un Sannija Klīve.

Pašvaldības SIA Slokas slimnīca valdes priekšsēdētāja amatā paliek Aivars Smagars, no valdes locekļa pienākumiem atbrīvota Jolanta Eihentāle, par valdes locekli kļuvis Jānis Poļaks, kurš ir nākamais sarakstā, ja R.Munkevics vai kāds cits partijas Jūrmala – mūsu mājas deputāts zaudētu mandātu un to iegūt nevarētu arī kukuļdošanā apsūdzētais Normunds Pīrants.

Pašvaldības SIA Jūrmalas kapi valdes sastāvā nav veiktas izmaiņas.

(papildināts viss teksts)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas