Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

papildināta - Vēlētāji meklē sarakstos Ušakovu un Lembergu

Daugavpilī un Rīgā daļa vēlētāju sarakstos meklē Rīgas mēru un apvienības "Saskaņas centrs" (SC) premjera amata kandidātu Nilu Ušakovu un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) premjera amata kandidātu Aivaru Lembergu, novēroja aģentūra BNS. Arī neatraduši savu favorītu, Daugavpilī ļaudis tomēr izvēlas balsot par "Saskaņas centru", kas, spriežot pēc sarunām ar vēlētājiem, arī šoreiz ir populārākais politiskais spēks šajā Latgales pilsētā.

Arī Rīgā vairākos iecirkņos iedzīvotāji pauda izbrīnu, ka nevar nobalsot par Ušakovu vai Lembergu, kā arī Valdi Dombrovski ("Vienotība"), kurš startē Vidzemes vēlēšanu apgabalā. Rīgas Latviešu biedrības namā kāda jauna sieviete neizpratnē jautāja, kāpēc nevar nobalsot par Rīgas mēru. Kad iecirkņa vadītāja paskaidroja, ka vairākiem sarakstiem ir premjera amata kandidāti, kas nav iekļauti vēlēšanu sarakstā, sieviete vienalga bija sašutusi: "Bet kur lai es nobalsoju par Ušakovu?!" Savukārt Rīgas sākumskolā "Valodiņa" kāds pilsonis, neatradis sarakstā sev tīkamo kandidātu, jautājis iecirkņa darbiniekiem, vai drīkst vēlēšanu zīmē konkrēto kandidātu pierakstīt klāt ar roku. Ušakovs un Lembergs nekandidē 11.Saeimas vēlēšanās, bet viņi ir attiecīgi SC un ZZS premjera amata kandidāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas