Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

papildināts (08:49) - Engures novadā pazudušais divus gadus vecais bērns atrasts

Engures novadā, Klapkalnciemā pazudušais divus gadus vecais bērns šorīt atrasts, vēsta LTV raidījums Rīta Panorāma.

Bērna meklēšanā bija iesaistīti policisti, kinologi un brīvprātīgie.

Engures novada pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Vancāns aģentūrai LETA pastāstīja, ka bērns nav vietējais, bet gan cauri braucošas atpūtnieku ģimenes bērns, kurš bija pazudis kopš svētdienas, 16.augusta, vakara, kad tūristu ģimene bija iebraukusi un piestājusi mežā, lai palasītu ogas.

Kā vēlāk noskaidrots, bērns bija pazudis ap plkst.18.50, bet Valsts policija par viņa meklēšanu ziņojusi jau plkst.19.10. Jau ap plkst.19.25 kāda privātpersona meža teritoriju pārlidoja ar savu helikopteru, bet apjomīgi meklēšanas pasākumi sākās ap plkst.20, meklēšanā iesaistoties Valsts policijai (VP), Zemessardzei, Pašvaldības policijai un VUGD darbiniekiem.

Tāpat meklēšanā piedalījās Jūrmalas pašvaldības policijas, kā arī VP Jūrmalas iecirkņa darbinieki ar kinologiem un suņiem, meklēšanā bija iesaistījušies arī daudzi brīvprātīgie, tāpēc ļoti noderējis, ka izdevies izveidot operatīvās vadības centru, kurš koordinējis dažādo meklētāju aktivitātes, komentēja Vancāns.

Ļoti intensīva meklēšana notika vakarā, jo strauji iestājās tumsa, taču sākotnēji neveicās bērnu atrast. Aizsardzības ministrija palīgā meklētājiem bija atsūtījusi helikopteru ar apgaismojumu un speciālām ierīcēm.

Šorīt, ap plkst.6 no rīta, bērns beidzot tika veiksmīgi atrasts purva malā. Acīmredzamu miesas bojājumu viņam nebija. Bērns šķita adekvāts, taču nobijies un noguris, pastāstīja Engures novada pašvaldības policijas priekšnieks.

(ziņa papildināta no 3.rindkopas) 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas