Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Par lāču mammu Velgu Vītolu raksta viens no lielākajiem britu tabloīdiem

Zvērkopes Velgas Vītolas lielā dzīvnieku mīlestība un neparastais dzīvesstāsts kļuvis zināms arī citur pasaulē – par latvieti lasāma publikācija britu tabloīda Daily Mail interneta portālā. 

V.Vītola savās mājās jeb būdā, kā to nodēvējis Daily Mail, reiz pieņēmusi pamestu lāču mazuli vārdā Ilzīte, kas spēlējies ar sievietes bērniem, devies kopīgās ģimenes pastaigās un pat gulējis V.Vītolas gultā. 

Portāls raksta, ka V.Vītola lāceni Ilzīti līdz ar vēl vienu pamestu lāču mazuli uzgājusi dziļā mežā netālu no viņas mājas “Līgatnes Nacionālajā parkā” un tajā pašā brīdī aiznesusi abus mazuļus uz savu būdu. “Abi mani lāči uzauga mājā. Tie katru rītu modināja manus bērnus uz skolu,” V.Vītolu citē Daily Mail

Viens no mazuļiem vēlāk nomiris, taču Ilzīte uzaugusi V.Vītolas ģimenē, ar kuru Velgai vēlāk izveidojusies ļoti cieša saikne, raksta portāls. “Viņai patīk dot man, savai mammai, buču – jebkurš cits cilvēks zaudētu savu galvu, ja viņš ko tādu pamēģinātu.”

Tāpat Daily Mail uzsver, ka Ilzīte nav vienīgais neparastais mājdzīvnieks, kas uzaudzis V.Vītolas – “visu dzīvnieku mātes”, mājās. Viņas savvaļas radību zvērnīcā pabijuši dažādi dzīvnieki – sākot ar ežiem un beidzot ar alni vārdā Fredis.  

Bez tam laipnā 55 gadus vecā sieviete atzinusi, ka viņas dzīves apstākļi nav ideāli, turklāt V.Vītolas māte bažījusies par meitas lēmumu pārvākties uz Līgatni. Taču V.Vītola teic, ka savās mājās piedzīvojusi visus savas dzīves laimīgākos brīžus, kuri vienmēr bijuši saistīti ar dzīvniekiem, lasāms Daily Mail publikācijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas