Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Pasažiera nāves dēļ atceļ divus vilcienus

Otrdien atcelts vilciens Jelgava – Rīga plkst. 14:37, jo Rīgas stacijā kādam vilciena Rīga – Jelgava pasažierim palicis slikti. Lai arī izsaukti mediķi, vīrietis miris, vēsta portāls zz.lv.

Uzņēmuma pārstāvis Andrejs Fiļipovs stāsta, ka pasažieris atradies vilcienā Rīga – Jelgava ar atiešanas laiku plkst. 13:29. Tā kā tika izsaukti mediķi, vilciens atcelts. Līdz ar to atcelts arī vilciens Jelgava – Rīga plkst. 14:37. Citi vilcieni kursē pēc grafika.

Pasažieri, kas no Jelgavas netika uz Rīgu plkst. 14:37, aicināti braukt ar vilcienu plkst. 15:32. "Arī Rīgas pasažieri tika pārsēdināti uz nākamo vilcienu," skaidro A.Fiļipovs.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta speciāliste Ilze Bukša zz.lv informē, ka, lai arī mediķu brigāde Rīgas stacijā ieradusies septiņu minūšu laikā, vīrieti glābt nebija izdevies. Nav precīzi zināms, cik sen viņam bija palicis slikti, pirms izsaukta palīdzība,"" viņa saka. Mirušajam ir 48 gadi. Mediķi ir sazinājušies ar viņa radiniekiem, noskaidrojot, ka viņam jau iepriekš bijusi kāda saslimšana.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas