Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Pauls par radaru fiksētajiem pārkāpumiem samaksājis jau gandrīz 100 latu

Komponists Raimonds Pauls saņēmis jau četras soda kvītis par ātruma pārsniegšanu, to viņš piektdien atzina intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam Labrīt, Latvija!.

Portālam Diena.lv R.Pauls sacīja, ka ātrums pārsniegts nebūtiski – par aptuveni astoņiem vai desmit kilometriem stundā. Lai gan šāda sodīšanas sistēma viņam šķiet diezgan jocīga, likumu viņš ir respektējis un soda nauda samaksāta. Komponists atklāja, ka šādu nebūtisku ātruma pārkāpumu dēļ samaksājis jau gandrīz 100 latus.

"Mani bija ķēruši kaut kur Murjāņos. No rīta braucu uz savu skolu un tur tukša šoseja - neviena mašīna nav un dabīgi, ka es varu pabraukt ātrāk. Labi, ko es tur varu darīt. Likums ir likums," sacīja R. Pauls.

Komponists uzskata, ka tie, kam ir nauda, maksās un nospļausies par fotoradariem, un turpinās pārsniegt atļauto braukšanas ātrumu. Fotoradaru uzstādīšanas sistēmu R. Pauls dēvē diezgan nesimpātisku.

"Pēkšņi kaut kur tie fotoradari tiek salikti… Ja jau reiz tiek sodīti un par to mēs maksājam naudu, tad tam visam vajadzētu būt oficiāli noformētam. Es redzu, ka tur kaut kāds puika stāv ar kaut kādām kastītēm, bet kas viņam ir devis tiesības to darīt?" tā R. Pauls.

Viņš pastāstīja, ka nesen viesojies Igaunijā un tur pirms katra fotoradara braucēji tiek brīdināti par radariem. "Bet šeit ir tā kā pie mums agrāk, kad policisti ielīda krūmos un gaidīja, lai varētu noķert kādu. Diezgan jokaini tas viss šeit ir - kā jau viss pie mums," uzskata R. Pauls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas