Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pēc algas samazināšanas amatu pametīs Satiksmes ministrijas valsts sekretārs Ozoliņš

Pēc amata zaudēšanas Ventspils brīvostas valdē pēc abpusējas vienošanās amatu pametīs Satiksmes ministrijas (SM) valsts sekretārs Kaspars Ozoliņš, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Satiksmes ministra Tāļa Linkaita (JKP) padomniece komunikāciju jautājumos Aļona Zandere apstiprināja, ka pēc abpusējas vienošanās Ozoliņš amatu pametīs 6.aprīlī.

Viņa pastāstīja, ka pašreiz Ozoliņš ir atvaļinājumā.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, Ozoliņš amatu pamet pēc tam, kad ievērojami samazinājās viņa atalgojuma līmenis.

Ozoliņš uzskata, ka septiņos darba gados ir daudz paveikts un skaidrs tālākais virziens, aģentūra LETA uzzināja ministrijā.

Ozoliņš norādīja, ka pateicoties vienotam virzienam, izdevies panākt daudz labas lietas. Šajos gados satiksmes nozarē ir daudz paveikts un virziens ir skaidrs, taču transporta un sakaru jomai Latvijā vēl ir potenciāls, kur augt.

"Es ceru, ka jaunajai valdībai ar profesionālu nozaru speciālistu komandu izdosies veiksmīgi īstenot Ministru prezidenta valdības deklarācijā nospraustos mērķus. Esmu pateicīgs visiem sadarbības partneriem un SM kolektīvam par mērķtiecīgu, atbildīgu un profesionālu darbu sabiedrības labā," pauda Ozoliņš.

Ministrijā norādīja, ka galvenie Ozoliņa panākumi šajā jomā ir tranzīta un loģistikas nozares attīstība, īpašu uzsvaru liekot uz Ķīnas, Japānas un Latvijas sadarbību visaugstākajā līmenī.

SM piebilda, ka Ozoliņa vadībā pastāvīgi notika Aviācijas padomes un Loģistikas nozares padomes sēdes, kurās tika izlemti svarīgi jautājumi un apspriestas nozares aktualitātes.

Jau vēstīts, ka neilgi pēc stāšanās amatā Linkaits atsauca Ozoliņu no Ventspils ostas valdes locekļa amata. Informācija ostas mājaslapā liecina, ka, piemēram, par janvāri Ozoliņa alga valdē bija 2749,07 eiro.

Ozoliņš SM valsts sekretāra amatā ir kopš 2013.gada. No 2016.gada līdz šī gada februārim viņš bija arī Ventspils brīvostas valdes loceklis, bet no 2013.gada marta līdz 2014.gada decembrim un no 2016.gada marta līdz šī gada februārim Ventspils brīvostas valdes loceklis, bet no 2014.gada decembra līdz 2016.gada martam Ventspils brīvostas valdes priekšsēdētāja vietnieks.

Iepriekš no 2012.gada marta līdz 2013.gada martam Ozoliņš bijis arī AS "Starptautiskās lidostas Rīga" valdes loceklis. Savukārt no 2011.gada decembra līdz 2013.gada jūnijam satiksmes ministra padomnieks.

Papildināta visa ziņa

Top komentāri

Viss ir skaidrs...
V
Šitie krēslā pirdēji tur strādā tikai algas dēļ,bet ne jau LV labklājībai !
interesanti
i
Kurā ta valsts SIA vai iestādē šamējais ir atradis labāku robu? Varbūt saistībā ar medicīnu vai zāļu uzraudzību? Vai Endziņa juniora vietā?
jocīgi
j
Kas viņam tāds ir, ka viņam tik daudz maksā?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas